Za ova 3 znaka počinje period ludačke sreće, uživajte!

people 1230872 1280

Sada vladaju dve planete: u modernoj astrologiji to je misteriozna planeta Neptun, a u tradicionalnoj astrologiji Jupiter.

Dok se Neptun intenzivno bavi snovima, podsvešću i emocijama, srećna planeta Jupiter simboliše optimizam i ljubav prema životu.

Od 10. marta će mlad mesec u hoiroskopskom znaku Riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata.

family 7727035 1280

Ova tri znaka horoskopa bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav.

RIBE

Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama.

Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati.

Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osećaje.

drinks 2578446 1280

ŠKORPIJA

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imala težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav.

Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promeni zauvek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno.

Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom doneće vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izleči ranjeno srce.

people 2589091 1280

RAK

Verovatno ste čula izreku „Morate voleti sebe pre nego što možete voleti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proleća, to jest, otkriće nekoliko stvari u sebi koje pre nije video.

Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svet drugim očima.

A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude videti drugim očima.

A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav, prenosi Luftika.rs.

BONUS VIDEO: Prija izgrmela na koncertu Leksington benda

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/Luftika.rs