Login/Registracija

VREME JE ZA AKCIJU: Evo šta vam donosi pomračenje Sunca u Strelcu

Pomračenje Sunca je danas u Strelcu, takođe je dobro aspektovano sa Marsom u Ovnu. To daje energiju i inicijativu za postavljanje novih ciljeva i pouzdano delovanje na vašim planovima.

Međutim, grubi aspekt kvadrata Neptuna znači da morate da se zaštitite od obmane i infekcije, posebno od pandemije korona virusa, ističe Goca Dragišić.


Najjači i najvažniji aspekt astrologije je Mesec u konjunkciji sa Suncem. To znači da su sve mogućnosti na stolu i da s pravom možete da stavite u prvi plan svoje nove planove za budućnost. Razmislite da ove aspekte iskoristite u vašu korist.

Ovo je period sjajne energije i velikog blagoslova! Slušajte svoj unutrašnji glas i držite srce usmereno u smeru u kojem želite krenuti. Možda postanemo svesni simptoma uzdizanja. Mogli bismo se čak i s većom lakoćom mogli približiti mudrosti svoje intuicije, duhovnih vodiča i višeg sebstva. Svemir nam uvek nudi nagrade, ali moramo biti otvoreni da bismo ih primetili i primili.

Pomračenja Sunca u Strelcu takođe je povezana sa pomračenjem Meseca koju smo imali još u junu. Sećate li se šta je tada bilo aktuelno u vašem životu? Što je bilo potrebno otpustiti? Sve što datira iz tog vremena, sada će doći do dozrevanja. Sada se pojačavaju naše moći stvaranja i privlačenja stvari prema nama, ono o čemu razmišljate.

Pomračenje Sunca u Strelcu nosi jednu od najsjajnijih energija koje smo iskusili tokom cele godine. Svemir radi za nas i nudi sjajnu energiju, piše astrolog Goca Dragišić.

……

SAZNAJ KOJI SI POLITIČAR U HOROSKOPU

Foto: Instagram,
Autor: I. A.