VELIKI PROBLEMI I EMOTIVNI BRODOLOMI: U novembru njih čeka PAKAO!

Ta poplava emocija najviše će se odraziti na Ovna, Raka i Jarca, kojima će 30 dana novembra izgledati kao večnost.

ef42ec0b65926ad9fa49d73d61b0a4969a1c3696

Ovan

Mesec će za pripadnike ovog znaka početi povoljno, ali sredina novembra doneće im velike probleme. Finansijski problemi uortačiće se sa  zdravstvenim i ljubavnim.

Na radnom mestu od sredine meseca čeka ih pravi haos, a kolege će jedva dočekati da ih ocrne kod šefa, koji već duže vreme pažljivo vreba njihovu grešku.

Za Ovnove ovo će da bude jedan od lošijih perioda u godini, a mnogi astrolozi predviđaju da će novembar doneti i ljubavne raskole, kako u vezama, tako i u brakovima.

Rak

Novembar će biti izuzetno naporan mesec za Rakove, pa će pripadnici ovog znaka nailaziti na brojne prepreke čak i u rutinskim aktivnostima.

Finansijski gubici će biti dramatični, a ni na ljubavnom polju neće biti mnogo bolja situacija. prepirke i nesuglasice pratiće ih svakodnevno.

Što se tiče porodičnih odnosa, tu je situacija malo bolja, ali pošto se predviđaju veći finanasijski gubici od sredine meseca, svađe u porodici će biti vrlo izgledne. Nekim Rakovima preti opasnost da upadnu u velika dugovanja, ali već početkom narednog meseca ogrejaće ih sunce.

32be29edf3eff1d36cf58d5b7e624cbf89174446

Jarac

Rođeni u znaku Jarca će se suočiti s velikim problemima na polju finansija. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni, a na poslu će ostvarivati lošije rezultate nego u oktobru, iako će davati sve od sebe.

Planirana putovanja u poslednjem trenutku će im izmaći iz ruku i veliki deo novembra Jarčevi će provesti tužni i zabrinuti, bez obzira na nesebičnu podršku koju će dobijati od partnera.

Foto: Poxabay,
Autor: A. Milinković