Login/Registracija

VELIKA PREDVIĐANJA ZA MARIJU: U ljubavi je MALA MACA, a evo kad stiže BEBA

Marija Šerifović je numerološki kod 764, a kao neko ko u svom kodu nosi generacijski broj 4 to znači da je preuzela da plati karmu svojih predaka. 

Isto tako taj njen bioritam u broju 7 govori da često ume da bude mračna ili da sama sa sobom ne zna šta će i kako će, tvrdi numerolog Goca Dragišić i dodaje da je upravo broj 7 često blokira u životu.

Marija je imala težak životni put tokom odrastanja, ali i posle toga, isto kao što često odricala mnogih stvari. Često dolazi u faze melanholije, ali su srećom one kratkog daha.

Trebalo bi da trenira kako bi očistila negativne misli, ali je očigledno izduvni ventil našla kroz pesmu, tj muziku.

Sa šesticom u numerološkom kodu je neko ko ume da šarmira i taj šarm treba maksimalno da koristi u životu.

Šerifoivićeva je ušla u godinu Saturna ili godinu četvorke, shodno tome ova godina joj nije lagana. Sledi joj godina odricanja naročito kroz ljubav, a ukoliko je u nekoj emotivnoj vezi, ne treba da ima velika očekivanja!

Nije ovo godina za ljubav, smatra Dragišić i opisuje Maru kao nekog ko se u ljubavi daje u potpunosti, ili što bi narod rekao – U ljubavi je mala maca. 

Koliko god ona pričala o svojoj seksualnoj pripadnosti, njen kod govori da će roditi dete. Po natalnoj karti evrovizijske pobednice stoji joj muško dete i to u naredne 3 godine. Vrlo je moguće da to bude sa nekim koga ona godinama poznaje ili se sa kim se druži.

Godina 2022. je odlična za posao i nove poduhvate, tada je sjajan period da objavi pesmu i da zaradi novac. To bi trebalo da bude do marta 2022. 

Marija se u porodici daje maksimalalno i neko je ko će za svoje najuže člana uvek biti tu. Trebalo bi da obrati pažnju na zdravlje, a poseban problem može da ima sa želucem, pritiskom i kičmom.

MARO, SREĆNO –Numerolog Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić