Login/Registracija

Tri horoskopska znaka kojima će ovaj avgust izlečiti NAPAĆENU DUŠU i UM

Merkur u Devici i Mesec u Škorpiji 4. avgusta donosi pozitivne vibracije, a dok Mesec kreće u svoje putovanje u punoću, trebalo bi da vidimo mnoge parove kako obnavljaju zavete, ljude koji unapređuju poslovne odnose i donose mudre izbore u pogledu zdravlja i blagostanja.

Najviše sreće tokom avgusta imaće sledeća tri horoskopska znaka:

Blizanac Kod vas je sve bilo prilično užurbano poslednjih nekoliko nedelja, a izgleda da će se taj niz nastaviti. U poslednjih nekoliko dana iskusili ste nekoliko problema, rekli ste pogrešne stvari u pogrešno vreme. Ipak, od 4. avgusta bićete blagosloveni takvom sposobnošću da komunicirate da će svi oko vas početi pažljivo da vas slušaju. Sada, kada ste privukli pažnju publike, ovde možete napraviti pravu magiju, a to, naravno, leži u vašim neverovatnim idejama. Blizanci, ovo je vaše vreme! Ovog meseca možete da imate sve jer ćete imati moć harizme i inteligencije. Tokom 22. avgusta dostižete svoj vrhunac, možete pobediti u bilo čemu – finansijski poduhvat, investicija, ljubav i zdravlje.

Devica Kako se približava vaša sezona, osećate da se mnoge prepreke koje su vas sputavale povlače. Dolazite u svoju bolju veziju, i to dobro osećate. Spokojni ste jer znate gde ste pogrešili, ali sada osećate da ne morate da se dokazujete na način na koji ste morali do sada. Ovaj mesec će vam omogućiti da budete to što jeste, a to je veliki korak za vas. Iako još uvek zadržavate svoju žestinu, sada znate gde da postavite tu energiju. Naučili ste glavnu lekciju, a to je diskrecija. Ranije niste razumeli moć ćutanja, oduvek ste verovali da je najbolje da vičete i govorite kako jeste, a ipak, evo nas, osećamo se uravnoteženo i opušteno sa idejom da ako neko ima mišljenje koje se razlikuje od vašeg, onda neka tako bude. Osetite moć ovoga i uživajte u ovom mesecu!

Vaga Avgust će Vagama otkriti tajnu da ne moraju da nadoknađuju nešto što veruju da im nedostaje jer im ništa ne nedostaje. Bar ne ovog meseca. Ovde mislimo na ljubavne odnose. Uzdržavali ste se poslednjih nekoliko meseci, plašili ste se da ćete biti odbijeni i tako ste postali razmetljivi. Više ne morate da se borite s negativnom energijom da biste privukli partnera, možete nastupiti sa samopouzdanjem. Ovog meseca ćete biti najbolja verzija sebe, a 11. avgusta, kada Venera uđe u Lava, shvatićete da se dopadate osobi koja vam je privlačna, a da niste morali mnogo da se trudite oko toga, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs