Login/Registracija

Sve o ženama vagama: Kraljice stila i neodlučnosti

Žena vaga voli pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprekornost i temeljnost u svemu što radi. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole da budu okružene prijateljima i porodicom. Harizmatične su i očaravajuće, zbog čega sa neverovatnom prirodnom lakoćom privlače ljude sebi.

Vaga predstavlja jin i jang, odnosno ima fascinantnu karakteristiku koja je mešavina racionalnosti i emocija. Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mišljenje, pri čemu će joj, uz njenu “hladnu glavu“, pomoći i šarm. Međutim, uvek je otvorena za razmatranja, te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati svoje greške ako je neko sa logičnim objašnjenjem ubedi da nije u pravu.

Seks & veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znacima pažnje, poput cveća ili romantičnim porukama. Iako deluju smireno i staloženo, kad se opuste, žene vage mogu biti izuzetno zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u znaku blizanca ili vodolije. Ali, igrice u ljubavi kod vage su strogo zabranjene. Ona će iskreno reći šta misli što znači da će nekad biti i surovo iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti oslonac. Seks doživljava kao mentalnu vežbu te voli dobro da prouči šta partner voli u krevetu. Ljubitelj je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku pre samog čina seksa.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno vagaju mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može da frustrira, na primer kad ne može da odluči koji film želi da gleda. Međutim, njeno kolebanje ustvari ide u korist  prijateljima jer podjednako u obzir uzima svoj ukus, želje i potrebe kao i tuđe. Tu sposobnost imaju zahvaljujući svom poznatom osećaju za pravdu i zbog toga su vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva jeste, obožava da upoznajte ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživeti sa lavom ili strelcem.

Izgled

Ženu vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaki njen pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvek samo svoja. Njene spoljne karakteristike su pravilne crte lica, rupice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionista i uvek je sređena, uredne frizure, a njen celokupni outfit uvek je uravnotežen i suptilan.

Stil

Vaga obožava modu, ali neće je slepo pratiti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Čak i kada se obuče kao svi ostali, ova kreativna žena imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je reč o dobrim, kvalitetnim farmerkama i posvetiće se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli da preteruje s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac/ zadovoljna.hr