Login/Registracija

STROGA I TRADICIONALNA! Pred Nadom je godina promene

Nada Topčagić je numeroloski kod 191 .

92aa45159ee20e67f0e37b0db0831334e190e1ff

Ovde se radi o ženi koja razmišlja mozgom i za koju slobodno mogu da kažem, i kada je budna i kada spava ona je non stop aktivna.

Nada je neko ko nosi i mušku i žensku energiju. Verujem da je često u životu sem uloge žene bila često i muškarac. tj. da zna obavljati i poslove koji su isključivo muški.

Žena koja ima dominaciju sunca u svom astronumero sklopu. Žena koja pleni harizmom i šarmom. Taj sklop koji ona ima, daje vitalnost, snagu i mogućnost liderstva.

Njena sudbina i jeste da bude uspešna. Ništa manje od toga!

870317ccbf2f35a7f5d18d204a3a321fa4ccbdb5

Ona je stroga, ali ne i zlonamerna. Pa često kroz druženje i međuljudske odnose može biti pogrešno shvaćena. Najveća Nadina vrlina je čestitost, a mana okrutnost

Nada je neko ko u svojoj kombinaciji tri broja 191 poseduje tajni broj koji ukazuje na ženu sa jakom intuicijom i snovima koji mogu biti predskazanja. Koristite to! Nemojte vašu intuiciju i snove zanemariti.

Vrlo sposobna i pametna žena. Verujem da je jako rano počela o sebi da brine. Da nije neko ko se prepustio tuđoj pomoći.

Ona je vrlo odan prijatelj ali i kroz porodicu vrlo tradicionalna. Isto tako stroga kroz vaspitanje dece, što i nije loše.

fb7ae0806cd0f6ed09cab5a922e90671a9c5b75d

Poslednjih mesec dana Nada je došla i do San Rema. Nije ništa slučajno!

Ona je od oktobra 2020 godine ušla u lepo delovanje venere. Planeta uspeha, sreće i ženstvenosti.

Obično donosi sreću i uspeh. Ovo je godina kada nas Nadica može iznenaditi i nekim promenama na fizičkom nivou. Što i nije ništa čudno. Žena koja pleni i ima neverovatnu energiju.

Ova godina može doneti i neku novu, veselu životnu pesmu.

Kada je zdravlje u pitanju da obrati pažnju na kosti, kičmu i zube . Ona je neko ko je sklon da bolest preleži na nogama.

Draga, Nado

Srećna vam godina venere .

Numerolog 

Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić