Login/Registracija

STIŽU RODE: Radu Manojlović očekuje USPEŠNA godina i PRINOVA

Poznata pevačica Rada Manojlović ima konstalaciju numeroloških kodova 652, a u horoskopu je Devica sa podznakom u Biku. 

U ovoj kombinaciji numerolog i astrolog Goca Dragišić kaže da je Rada veoma pedantna osoba, ali da često samu sebe opterećuje nebitnim detaljima.

Takođe, kroz njene tajne numerološke brojeve vidi se da je i veliki tremaroš. U mladosti je sigurno pred svaki javni nastup osećala nervozu i nemir, ali to je negde i dobro, jer je dala maksimum u svom poslu, tvrdi Goca. U ovim zrelim godinama naučila je da kordinira između sebe i treme. 

Rada je izuzetno veran drug, veliki humanitarac jer ima osobinu da pomaže nemoćnima, zapravo onima kojima je pomoć preko potrebna.

Bog joj je dao lepotu, šarm, talenat i o tome govori njen bioritam broj 6.

Pevačicu očekuje lepa i uspešna godina, a kako njena numerološka godina kreće od oktobra meseca, tako je već zakoračila u 2022, te je sve do narednog oktovra očekuje velika sreća. 

Ovo je godina kada bi mogla da ostane u drugom stanju, a po njenim aspektima vrlo je moguće da će prvo dete biti žensko. 

Prva dekada 2022. godine trebalo bi da joj bude u znaku posla, pa ukoliko se dvoumi oko novih pesama, ovo je odlična prilika. Ukoliko u planira da objavi album, trebalo bi da zna da bi dve pesme mogle posebno da se izdvoje kod publike. 

Definitivno joj je ova godina plodna i rodna, tako rei njena godina, godina Jupitera i velikih i lepih promena. Ovde nema mesta ružnim stvarima, tvrdi Goca. 

Draga Rado, srećna nova 2022!

Numorolog i astrolog Goca Dragišić

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/N.Pantelić