Login/Registracija

STIŽE PRINOVA KOD KAĆE GRUJIĆ: „Sve što je izgubila u 2021. godini, ova će joj nadoknaditi“

Katarina Grujić rođena je u znaku Bika,  20. maja 1992. godine, što znači da je numerološki kod 729! To znači da pevačicu prati 7 zvezda koje donose veliku sreću, tvrdi numerolog i astrolog Goca Dragišić. 

Isti broj daje mogućnost velike intuicije i borbenu prirodu, ali i zlovoljan karakter. Ukoliko je povredite, vrlo je moguće da vam neće oprostiti ili će to zapamtiti.

Ona je neko ko vešto krije svoje emocije, ali broj 2 koji je njen tajni kod, govori da je jako emotivna, nežna, ranjiva, puna ljubavi za porodicu, prijatelje i decu. Ono što joj stoji u natalnoj karti jeste da će biti sjajna majka i supruga.

Generacijski broj 9 daje joj česte i brze reakcije, pa u raspravi bi mogla da bude ishitrena i da kaže i ono što ne misli.

Kroz sam datum rođenja vidi se da je rođena za umetnost i scenu. Iako je odabrala pevanje, bila bi takođe sjajna u glumi ili voditeljstvu.

Kada je reč o njenoj karijeri, vidi se da će se postepeno razvijati, a tek u njenoj 40. godini očekuje je ogroman uspeh. Takođe joj je tekuća 2022. odlična za razvoj i uspeh.

Kraj 2023. biće plodan, pa tako u tom periodu možemo da očekujemo da nas obraduje lepim vestima i da njena beba postane bogatija za batu ili seku. 

Generalno, problem u ljubavi nema. Svaka ljubav i brak trajaće onoliko koliko ona to bude želela i koliko bude tolerantna. Prag tolerancije joj je fantastičan i jedna je od retkih žena koja se uvek i do kraja bori za porodicu, brak i prijatelje. 

Sve što je izgubila tokom 2021. godine, ova će joj nadoknaditi. Što bi se reklo, ove godine za Kaću nema zime, tu su nova putovanja, učestala druženja i ono što je jako važno – godina puna ljubavi.

Numerolog i astrolog Goca Dragišić

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić