Login/Registracija

STIŽE DRUGAČIJA ENERGIJA Ova tri znaka očekuje ODLIČAN PERIOD

Od 28. januara samo nebo će biti granica za tri horoskopska znaka, tvrdi astrolog Goca Dragišić. 


Kako kaže, prvi pun Mesec u 2021. krenuo je 28. januara, a dogodio se u vatrenom znaku Lava, što znači da se pojačava samopouzdanje, otkrivaju talenti, podstiče kreativnost i razbuktavaju strasti.

– Vreme je za pojačanu slobodu, snažnu energiju i šansu da privučemo i ostvarimo stvari u koje verujemo da nam mogu doneti napredak, kaže Goca i otkriva na koja tri znaka će pun Mesec najviše da utiče.

Devica

Ovaj lunarni ciklus utiče na vas kroz mentalnu stimulaciju i kreativnu inspiraciju. Pun Mesec daje mogućnost da obnovite energiju i budete produktivnije i na profesionalnom i privatnom planu.

Savet: Ne fokusirajte se samo na trenutne obaveze, već maštajte i obratite pažnju na poruke koje vam donose snovi.

Blizanci

Pred vama su dobre promene u društvenom životu, jer pun Mesec osvetljava vaše polje komunikacije. Njegov uticaj pozitivno će se odraziti i na poslovne projekte, jer vaš um postaje preplavljen kreativnim idejama.

Savet: Sada je pravi trenutak da se povežete sa drugim ljudima, razmenite mišljenja i steknete nova prijateljstva ili poslovne partnere.

Strelac

Pun Mesec utiče na vaš razvoj i predstavljanje, a najviše uzbuđenja donosi jedan preokret koji će potpuno promeniti vaš životni ritam, ali u pozitivnom smislu. U narednom periodu počećete da primećujete detalje, a lunarna energija pomaže vam da sklopite delove i vidite širu sliku kada je reč o životnim izazovima.

Savet: Obratite pažnju na signale koje vam šalje univezum. 

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić