Login/Registracija

SPREMITE SE ZA OKTOBAR: Koga čekaju puni džepovi, a koga bankrot?

Mnogi se već pitaju šta nam donosi oktobar mesec! Zato su astrolozi već objavili najnoviji finansijski mesečni horoskop. Dok će nekima biti med i mleko u narednom periodu, pojedinci će imati razloga za brigu, bar kada je u pitanju novčanik.

VODOLIJA

Oktobar mesec u drugoj polovini donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da se opustite i samo bez brige što ne znači da treba da budete lake ruke!

RIBE

Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

VAGA

Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, pa će biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupovinu nekretnina i drugh skupoceni stvari, zato se strpite, uskoro dolazi bolji period, prenosi Luftika.rs.

STRELAC

Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, nailazi samo period u kome treba više da povedete računa i ne razbacujete se. Potrudite se da uštedite neki dinar, trebaće vam! 

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs