Login/Registracija

SPREMITE SE ZA LJUBAVNE BRODOLOME: Septembar će biti KOBAN za ova TRI znaka

Astrolozi tvrde da se spremimo za “paljbu” Amorovih strela, ali i razvode, nagle raskide i prevare u dugim vezama.

Nekim pripadnicima Zodijaka neće biti dobro, imajući u vidu da slede ljubavni brodolomi od kojih će se neki jedva oporaviti.

Ovan

Vatreni znak Ovan, poznat po svojoj tvrdoglavosti i strastvenosti, moraće da svoje loše karakteristike ukroti ako želi da ostane u emotivnom odnosu u kojem je do sada. Naime, pripadnici ovog znaka biće preterano osetljivi i spremni za sukobe ni oko čega, a i najmanje sitnice i problemi u vezi činiće im se kao ogromni problemi.Zbog toga bi, u kombinaciji s njihovom raspaljivom prirodom, moglo doći do naglih prekida, ali i mirenja. Sve u svemu, Ovnove tokom vladavine astrološke Device čeka pravi haos kada je reč o ljubavnim vezama.

Rak

Prema mnogim tumačenjima Rakovi su najnežniji znak Zodijaka. Rođeni emotivci sa jakom empatijom osećaju ljude i svet oko sebe snažnim intenzitetom, a septembar bi im mogao biti najemotivniji mesec u godini – i to ne iz dobrih razloga. Rakove čekaju neprijatna iznenađenja i saznanja o tome da ih partneri varaju, pa će dolaziti do dramatičnih prekida.

Vaga

Vage koje su sklone flertu, ovog septembra biće živahnije nego ikad pre. Želeće da izlaze što više, da se druže i upoznaju nove ljude. Vrlo lako se mogu zaljubiti ovog septembra. Biće često zbunjene i u krugu snažnih emocija, kojima bi trebalo da se prepuste jer u ovom periodu mogu da započnu jako lepu ljubavnu priču, piše Luftika.

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković