Login/Registracija

SPREMITE SE ZA LJUBAV: Jesen donosi sudbinski susret za ova 3 znaka

stylish couple love sitting street romantic trip

Tri horoskopska znaka imaju velike šanse da se u jeseni pred nama zaljube ludo i do ušiju. Venera u oktobru 2023. godine ulazi u znak Device i pripadnike ova tri horoskopska znaka vodi do prave ljubavi.

Oni koji započnu vezu sada pronalaze svoju srodnu dušu. Dakle, ako ste slobodni i spadate u ova tri znaka, uživajte u mogućnostima koje vam nudi univerzum u jesen 2023. godine.

love gf5413f7be 1280

ŠKORPIJA

Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzitetu, a ovi kvaliteti ih ove jeseni čine izuzetno podložnim ljubavi na prvi pogled. Za Škorpiju, fizička privlačnost i duboka hemija su od suštinskog značaja, a jesen, sa svim svojim bojama i senzacijama, pruža savršenu pozadinu za ove urođenike da osete nepopravljivu privlačnost prema nekome.

U ovo doba godine Škorpije mogu otkriti duboku vezu sa osobom koja izaziva njihovo interesovanje. Spremni su da se prepuste talasu osećanja i upuste u intenzivne i strastvene veze, koje često počinju na prvi pogled. Za Škorpije koje se zaljube ove jeseni, ova ljubav može biti duboka i trajna, zbog njihove emocionalne dubine.

VAGA

Vagama vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini sklonim da uvek traže romantične veze. U jesen, uz opalo lišće i slatke arome sezone, Vage su privučene okolnom lepotom i romantičnim potencijalom koji donosi ovo godišnje doba,piše Sensa.

Vage su sklone da se ove jeseni zaljube na prvi pogled, tražeći partnere koji dele njihovu strast prema umetnosti, lepoti i ravnoteži u odnosima. Njihova ljubav na prvi pogled može biti poput bajke, sa romantičnim trenucima pod svetlošću meseca ili šetnjama šumom prekrivenom suvim lišćem. Za Vagu, naredni meseci donose obećanje duboke i autentične ljubavi.

love gc2bdb3ddf 1280 1

RIBE

Ribe su najosetljiviji i najintuitivniji znak zodijaka, a jesen ih čini otvorenijima za duboke romantične veze. U ovom periodu Ribe često privlače ljudi sa zanimljivom životnom pričom ili kreativnom i umetničkom dušom.

Jesen inspiriše Ribe da sanjaju o bajkovitim ljubavima i partnerima koji razumeju njihove emocionalne dubine. Ovaj znak je spreman da se prepusti talasu emocija i zaljubi se na prvi pogled, tražeći duhovne i sentimentalne veze koje ispunjavaju njihovo srce radošću i inspiracijom.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: I. A.