Login/Registracija

Septembar ovim znakovima donosi tajne veze i sukobe

Septembar počinje na pravi način, Merkur će formirati opoziciju sa Jupiterom 2. septembra što bi moglo da dovede do sjajnih ideja i eksplozivnih sesija razmišljanja. Međutim, to bi vas moglo inspirisati da previše obećavate, a ne ispunjavate ništa, pa ne zaboravite da budete realni.

Ovaj mesec počinje sa sezonom Device, što znači da se časovi vraćaju. Vreme je da se organizujete i budete praktični u vezi sa svojim ciljevima, jer ovo promenljivo zemaljsko vreme veruje u moć rutine. A kada Venera, planeta ljubavi uđe u Devicu, 5. septembra, što bi moglo da umanji letnju vrućinu, ali povećava nivo poverenja i pouzdanosti u vašim vezama.

Ako bi Devica izabrala jezik ljubavi, to bi verovatno bila uslužna dela. Medjutim u vašim odnosima na ovaj ili onaj način će doci do turbulencije.

Blizanci

Očekujte septembar pun eksplozivnih osećanja. Moguće su tajne veze, povratak bivših, smeše vam se brojne nezaboravne avanture.

Rak

Vama će zbog Marsa koji se bude nalazio u polju podsvesti, septembar najteže pasti. Bićete mentalno napeti i opterećeni što će doneti brojne sukobe na polju partnerskih odnosa.

Devica

Septembar za vas će biti težak u poslovnom smislu, nećete moći dobro da se organizujete, impulsivne reakcije izazivaće probleme sa saradnicima. Stoga povedite računa o poslovnim odlukama koje donosite u narednom periodu, prenosi zadovoljna.nova.rs.

Foto: pixabay,
Autor: T. Bogavac/zadovoljna.nova.rs