Login/Registracija

RUKICE GORE: U 2022. godini Nadu čeka VELIKO IZNENAĐENJE i mnoga PARA

Svetska slava koja se Nadi Topčagić desila nakon 40-tog rođendana Zlatana Ibrahimovića, nije se dogodila slučajno i preko noći. Ova žena je stvorena da bude lider i predvodnik, tvrdi astroog i numerolog Goca Dragišić koja je za Grand Online uradila natalnu kartu poznate pevačice. 

Njen datum ima numerološki trobroj je 191, što znači da je Nada rođena da tokom celog života bude vitalna i uspešna. Njen datum rođenja govori da je izuzetno sposobna i da je uspeh prati na svakom koraku. 

Veoma je stroga, ali nikad zlonamerna. Ima čistu dušu, zdrav razum i sa njom uvek znate na čemu ste. Takva je u poslu, u porodici, pa čak i na ulici. 

Inače, Nada je pre svega žena radnik i od jedne kocke može da napravi 1.001. Bog joj je dao jaku energiju i snagu, tako da je ona negde i zaštićena od raznih uroka i zlih duša. U prethodnom periodu mnogi su pokušal da je sabotiraju, ali to je bilo nemoguće.

Što se tiče ljubavi, oduvek je bila heroina, strastvena i vatrena žena, dok je u porodici bila Lavica. 

Poslednje dve godine za nju su bile tubulentne, ali je naredna definitivno njena. Očekuje je godina puna uspeha, novih projekata i putovanja, ali i novca. 

Tokom 2022. desiće se period kristalizacije njene karijere, što znači da joj stiže nagrada za sve godine truda i rada. 

Što se tiče zdravlja, treba da obrati pažnju na bolesti svojih predaka i da redovno kontroliše srce. 

– Nado, 2022. je tvoja godina. Ukoliko se odlučiš za neku estetsku promenu, uradi to jer je ova godina definitivno tvoja – tvrdi Goca Dragišić.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić