Login/Registracija

ROĐENI POZITIVCI: Ova TRI znaka nas UVEK NASMEJU DO SUZA

U poslednje vreme mnogo toga se dešavalo što je uticalo na nas i na naše pozitivno raspoloženje. Karantin i vanredne situacije su svakako doprinele tome da se svi pomalo zatvorimo u sebe, zato vam danas govorimo o 3 horoskopska znaka koje morati imati u bliskim prijateljima. Oni koji vas uvek nasmeju do suza i poprave raspoloženje kakav god da je dan za vama.

1. OVAN

Kao što sama izreka -OVAN PREDVODNIK – oni uvek moraju u svemu biti prvi. Ne biste verovali da upravo oni važe za najpozitivniji znak ikada. Možda mnogi strepe od njihove energije kojazrači na sve strane, večini ipak prija taj neki zanos koji ih ponese kada su u njihovom društvu. Koliko god da je teška situacija, kada ste uz njih, ništa se ne čini nemogućim, a osmeh se sam vraća na lice.

2. VAGA

Ovo su rođeni pozitivci. Njihova harizma i optimistični karakter prosto privlače ljude kao magnet, naročito kada se nađu u teškim trenucima i kada im je potrebno da ih neko ohrabri i bodri. Pozitivne vage naći će reči utehe baš onda kada je to najpotrebnije.

3. STRELAC

U vezi strelca je važno samo jedno da znate. Oni imaju najviše smisla za humor. Njihova lucidna energija uvek dovede do toga da u najtežim situacijama samo prasnete u smeh. Znate one ljude koji u čudnim trenucima ispale neku šalu da bi razbili napetost? To su uglavnom strijelci. Na prvu ćemo možda pomisliti da im ta šala nije na mestu, a onda ćemo se sa njima u glas smejati jer je ta njihova pozitiva spasila stvar.

Foto: K. Stanković,
Autor: K. Stanković