Retrogradni Saturn donosi potpuni preokret, Bik i Strelac dobiće neverovatne šanse

saturn 7242341 1280

Mlad Mesec u Strelcu stiže 13. decembra i sa sobom označava početak još jednog važnog astrološkog perioda koji ima popriličan uticaj na sve znakove horoskopa.

Mlad Mesec u Strelcu donosi dozu humanosti i solidarnosti sa drugim ljudima, ali i odgovore na pitanja koja vas već dugo proganjaju.

4367a8523f068e5f496fa9ffd13cbd659601e201

Takođe, nove prilike ne idu bez starih lekcija, a ovaj period će biti pravi test i provera životnog znanja.

Strelac


Strelčevima karijera definitivno kreće uzlaznom putanjom i deluje da sve što je vezano za posao funkcioniše bez ikakvih problema.

Međutim, mogući su događaji koji bi mogli da vam pomrse račune i unesu veliku dozu nemira u vaš život. Neizvesnosti i nepredviđene situacije mogu vas prilično uznemiriti, ali morate kroz njih proći staloženi i smireni.

Morate jasno definisati planove i odrediti ciljeve od kojih nećete odstupiti. Ne brzajte i ne donosite iznuđena i nepromišljena rešenja.

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Sa finansijama takođe može biti dodatnih problema i čini se da vas i na ovom polju čeka prolazak kroz vrlo osetljivu fazu.

Budite oprezni kako trošite svoj novac i uklopite se u tekuće prihode kako biste izbegli nepotrebno finansijsko opterećenje.

Ukoliko budete disciplinovani, taj finansijski težak period će završiti bez bilo kakvih težih posledica.

Bik


Mlad Mesec je znak da dolazi vreme za novi početak i nove ciljeve. Ipak, sa druge strane, retrogradni Saturn može pokvariti planove jer će na videlo izneti neke stvari iz vaše prošlosti koje niste arhivirali i sa njima završili, a ovo će se upravo dogoditi kako biste se naterali i podstakli da sa njima završite jednom zauvek.

a95466a2e710bf08cc451cdaf9a2073afac9401d

Upravo nas retrogradni Saturn vraća u prošlost kako bi ponovili, ali i konačno naučili i usvojili neophodne lekcije. Tokom ove retrogradne faze, osim novca, biće aktuelno i pitanje ljubavi.

Lekcije iz prošlosti se tako odnose i na polje ljubavi, pa budite oprezni kako ne biste zapali u stare/nove ljubavne probleme i kako ne biste došli u situaciju da vam srce ponovo bude slomljeno.

Postoji neki raskorak između vašeg srca i uma. Osećate kao da vaše srce želi u jednom, a um u sasvim različitom smeru. Na kraju je važno da budete svoji, da dozvolite unutrašnjem osećaju da vas povede i nakon sagledavanja svih činjenica odluči koji je ispravan put.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs