Login/Registracija

POMRSIĆE NAM KONCE: Danas stiže RETROGRADNI MERKUR i evo kakav će uticaj imati na vaš znak

Poslednji retrogradni hod Merkura u 2021. godini kreće danas, 27. septembra i trajaće sve do 18. oktobra. Stacioniran u vazdušnom znaku Vage, retro Merkur najviše će uticati na komunikaciju i primanje informacija i ne savetuju se daleka putovanja, niti potpisivanje važnih dokumenata.

Tokom ove tri nedelje mnogima će retro Merkur „pomrsiti konce“ i stvoriti totalnu konfuziju, a Zadovoljna.rs otkriva kakav će uticaj imati na svaki znak ponaosob. 


Ovan – Izazovi na polju međuljudskih odnosa i saradnje. Izbegavati sukobe, bespotrebne rasprave, tenzije.

Bik – Konfuzija na poslu, držite se proverenih metoda rada, ne pozajmljivati novac, izbegavati bespotrebnu tenziju u kolektivu. Napravite sistematičan plan rada.

Blizanci – Emocije vas mogu dosta poremetiti u racionalnom razmisljanju, držte se činjenica i proverenih priča u koje ste upućeni.

Rak – Preokupacija vezana za kuću, porodicu i imovinskopravna pitanja. Ne kupovati na veliko, izbegavati tenziju i svađu u kući.

Lav – Nesporazumi u komunikaciji usled pogresnih informacija koje dolaze do vas i zabune. Proveriti istinitost informacija.

Devica – Oprezno sa troskovima.Tvrdoglavi ispadi vas mogu skupo koštati.

Vaga – Potrebno vam je čišćenje od stresa, tenzija, ljudi koji vas guše. Meditacija i mir. Okretanje ka svemu što vas stimuliše i opušta.

Škorpija – Psihički ste opterećeni i paranoični, premoreni, u mislima da vam neko ili nešto radi iza leđa, u kofuziji ste. Potreban vam je odmor i kvalitetniji san.

Strelac – Druženje sa starim prijateljima koji su vam dragi. Planovi i želje koje ste zapostavili se ponovo aktiviraju.

Jarac – Karijerni zastoji, tvrdoglavost i slepo držanje principa vas mogu uvesti u nevolje sa autoritetom, šefom, okolinom.

Vodolija – Nesporazumi, previše filozofiranja, konfuzije i zabuna. Sve proveravati više puta i imati strpljenja za sve obaveze. Brzopletost može da vas košta.

Ribe – Sami sebi treba da budete psihijatar, preispitati sve probleme i šta vas muci. Ne ulaziti u novčani rizik.

POGLEDAJTE I

Sve o ženama vagama: Kraljice stila i neodlučnosti

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić/Zadovoljna.rs