PAZITE SE! Oni su NAJLJUBOMORNIJI horoskopski znakovi

32be29edf3eff1d36cf58d5b7e624cbf89174446

Mala doza ljubomora u vezi nije loša, nekako začini stvari i učini da se osećamo posebnim. Međutim, ima i situacija kada ljubomora može da preraste u ozbiljan problem.

Ovo su znakovi koji važe za najposesivnije u vezi.

Škorpija

Škorpije su daleko najljubomorniji od svih horoskopskih znakova. Oni nemaju tendenciju da veruju ljudima, što ih navodi na lažne optužbe nastale iz čiste ljubomore.

Škorpije ne drže dobro svoja osećanja za sebe, zrače ljubomorom čak i ako neko samo stoji pored njihovog partnera.

Rak

Rakovi prilično doživljavaju ljubomoru, ali imaju talenat da je sakriju.

Oni postaju žrtve velike zavisti, ali su najbolji od horoskopskih znakova u skrivanju. Rakovi često ne daju drugima do znanja kada ih obuzme ljubomora, ali ako to urade, očekuje vas haos.

Lav

Lavovi su verovatno najdraži i najstrastveniji od znakova. Oni razumeju kada stvari ne idu kako treba i neće da se bore zbog toga.

Ali kada njihov partner obraća pažnju na nekoga ili nešto više od toga, njihov prekidač za ljubomoru se uključuje. Lav žudi za pažnjom svih oko sebe, a ako je ne dobiju, ljubomorna je ekstremna.

0a721f3cad103d93aa9fcb36df036636083f0891

Devica

Device doživljavaju mnogo ljubomore, ali ne kada su u pitanju veze.

Imaju tendenciju da budu veoma kritični prema sebi, i ako neko uradi nešto bolje od njih, obuzme ih zavist i ponašaće se kao da je život jedno veliko takmičenje.

Ovan

Ovnovi su i strastveni, što ih dovodi do toga da budu preplavljeni zavišću. Kada je Ovan ljubomoran, brzo reaguje.

Oni imaju tendenciju da budu kratkotrajno ljubomorni, što ih navodi da deluju na osnovu svojih emocija, čak i ako to zaista ne žele. Ovnovi ne doživljavaju toliko ljubomore kao drugi znakovi, ali kada dožive, trebalo bi da bežite.

Bik

Iako su Bikovi skloni da budu posesivni i nesigurni, obično nemaju ljubomornu stranu. Bik je strpljiv i dovoljno razume da zna kada treba ili ne treba delovati isključivo na osnovu emocija.

Ako Bik ipak pokazuje malo ljubomore, mora da ih nešto jako muči.

Foto: pixabay,
Autor: Luftika