Ovim znakovima Zodijaka mozak radi 200 na sat, a um im je bistriji od švajcarskih jezera

esoteric 652641 1920

Stručnjaci za astrologiju saglasni su da predstavnici ova tri znaka Zodijaka važe za ubedljivo najinteligentnije predstavnike horoskopa.

Vrlo dobro “plivaju” u svim životnim situacijama i brzo se izvlače iz svih nedaća, a za sve to imaju da zahvale svom bistrom i britkom umu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije.

horoskop 4

Međutim, što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova razlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.

Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih veština, ali im to koristi samo ako su spremni da se u potpunosti posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju.

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Luftika.rs