Ovan, Lav, Škorpija i Jarac su kao tempirane bombe, teško obuzdavaju bes i lako planu

horoskop
Foto Pixabay

Za navedena četiri znaka Zodijaka može se reži da su prave hodajuće tempirane bombe. Njih bije glas da teško obuzdavaju svoj bes i da se jako teško kontrolišu kada im “padne roletna”.

Neki od njih možda i deluju smireno, ali ispod površine lavina emocija samo čeka da izbije na površinu. Drugi su vatreni i impulsivni i teško kontrolišu emocije.

Ovan

Ovnovi su poznati po vatrenoj i impulsivnoj prirodi. Njihov bes zna da bukne poput iznenadnog požara, zbog čega im je jako teško da kontrolišu emocije.

Ako se kojim slučajem nađete na udaru besa jednog Ovna, imajte na umu da se to događa zbog snažne samouverenosti i strasti pripadnika ovog znaka. Obično im kasnije bude žao.

d8c54a6f4a6dd31b11e5911f1cf460e499e91d80
Foto Pixabay

Lav

Lavovi poseduju odvažnu i ponosnu prirodu, a kad im je ego povređen ili osete da ih ljudi ne cene dovoljno, tad njihov bes može da nalikuje rikanju afričkog lava.

Pripadnici ovog znaka imaju problema sa obuzdavanjem frustracija. Oni često svoje nezadovoljstvo izražavaju dramatičnim ispadima.

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32
Foto Pixabay

Škorpija

Škorpioni skrivaju osećanja, ali kad im pukne film, nagomilane emocije iz njih izlete neočekivano i jako poput erupcije vulkana.

Njihov bes se polako nakuplja u njima, a kad eksplodiraju, ljudima obično nije jasno kako se to dogodilo jer su delovali mirno.

Jarac

Jarčevi obično deluju smireno i sabrano, ali ispod površine lavina emocija samo čeka da izbije na površinu. Pripadnici ovog znaka imaju problema s otvorenim izražavanjem ljutnje pa često nezadovoljstvo drže u sebi dok ne dođu do tačke pucanja, piše luftika.rs.

a95466a2e710bf08cc451cdaf9a2073afac9401d
Foto Pixabay

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Pixabay,
Autor: K.Marković / Luftika.rs