Ova tri horoskopska znaka su pravi baksuzi, neki kažu da su rođeni pod nesrećnom zvezdom

girl g9bc628bb5 1920

Razne stvari, događaji i situacije utiču na naše poimanje sreće i nesreće, a astrologija prepoznaje neke ključne razloge zbog kojih neki znak pati više nego neki drugi.

Pojedini horoskopski znaci nekad se osećaju kao da nemaju pravo da budu srećni i kao da ih sreća zaobilazi, a evo o kojima je reč.

girl g62b6dbf75 1920

Jarac

Jarčevi imaju vrlo jaku potrebu za kontrolom i nezavisnošću. Kada su srećni, njihovi pozitivni osećaji često su poljuljani činjenicom da ne znaju ili nemaju kontrolu nad tim koliko će njihova sreća trajati. Osim toga, često se osećaju ranjivo i nesigurno kada se prepuste svojoj sreći,prenosi Zadovoljna.rs.

Ovan

Kod Ovnova su često ambicije i visoki standardi ono što ih sprečava da prihvate sreću i dožive oslobođenje. Neki Ovnovi uvek osećaju da treba da pruže i postignu još više. Žure od jedne destinacije na drugu, i nikada se ne osećaju srećnim i mirnima. Misle da jure za srećom, ali zapravo beže od nje.

young man having conflict with his girlfriend who caught him cheating her phone

Devica

Mnoge Device imaju sklonost da uvek traže dlaku u jajetu. Za njih ne postoji savršenost, a takođe ni savršena sreća, u njihovim očima sve pozitivno ima nesto „ali“. Device mogu osećati da se ovim stavom štite od razočaranja i iluzija. Ali, prvenstveno sebi uskraćuju pravu sreću.

Škorpija

Škorpije su uglavnom vrlo sumnjičavi ljudi, pa neke od njih sreća plaši. Boje se da će im drugi zavideti i mrziti ih zbog njihove sreće. Boje se da će sreću uvek slediti nesreća, kako bi mogla da se uspostavi ravnoteža svemira. Zbog toga neke Škorpije izbegavaju sreću i time podsvesno sabotiraju sami sebe, piše miss7.hr.

POGLEDAJTE I:

Foto: Pixabay,
Autor: I. A.