Otkrijte koji božićni film odgovara vašem horoskopskom znaku!

U vreme božićnih praznika svi volimo da se ušuškamo i prepustimo čarima božićnih filmova. Izbor ovih filmova  iz godine u godinu je sve veći, a ukoliko imate problem sa odabirom pogledajte koji film najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku.

OVAN- „Vilenjak“ Zabavna priča o vilenjaku koji želi da se uklopi u ljudsku porodicu odlično se podudara s karakterom ovna u čijem životu je sve ili luda zabava ili velika borba.

BIK- „Santa Claus Is Comin’ to Town“ Animirani božićni film iz 1970. godine sinonim je za bikove koji vole klasične stvari i tradiciju. Prepustiće se filmu uživajući u raznovrsnoj prazničnoj trpezi.

BLIZANCI- „Božićna priča“ U  ovoj fantastičnoj priči, tri duha Božića posećuju glavnog lika i pružaju mu priliku da promeni svoj život, lako će se pronaći kompleksni blizanci.

RAK- „Divan život“ Nema božićnog filma koji bolje opisuje najemotivniji znak horoskopa od ovog prelepog klasika. Kada bi filmovi bili horoskopski znakovi, onda bi ovo božićno remek-delo sigurno bilo rak.

LAV-„Božić Čarlija Brauna“ Iako vole da se troše na poklone, kako za druge tako i za sebe, i uživaju u prazničnoj atmosferi, kićenju i preterivanju, lavovi se mogu i zagledati duboko u sebe i zapitati se koji je smisao pretrane komercijalizacije Božića, baš kao što je to učinio i Čarli.

DEVICA- „Čudo u 34. ulici“ Još jedan emotivni božićni klasik koji se gleda s paketićem maramica pored sebe, baš je po meri inače vrlo razumnih devica koje se s vremena na vreme prepuste ovakvim čudesnim pričama.

cca1e9a870644cb8d7b14a6191517b56fea09941

VAGA- „Kako je Grinč ukrao Božić“ Iako znaju biti veliki Grinčevi i opiru se prepuštanja prazničnom raspoloženju, vage na kraju ipak popuste i uživaju u čaroliji baš kao što se to dogodilo i Grinču.

ŠKORPIJA- „Rudolf crveni nosić“ Škorpije se na prvi utisak čine rezerivisanim i pomalo hladnim, ali zapravo su velike duše  čije srce ništa neće ugrejati kao priča o najpoznatijem irvasu s crvenim nosićem uz koju će „opake“ škorpije ponovno postati deca.

STRELAC- „Godina bez Deda Mraza“ Kad se Deda Mraz nekoliko dana pre Božića probudi sa prehladom, doktor mu savetuje da uzme godišnji odmor, umesto da odnosi poklone. Akcija kreće kada Baka Mrazica zaduži dva vilenjaka da pronađu dokaz da ljudi još uvek veruju u Deda Mraza.

JARAC- „Zapravo ljubav“ Svako može da se pronađe u jednom od najgledanijih filmova čija je radnja smeštena u vreme Božića, ali ova nezaboravna, posebna i vrlo dirljiva priča ipak najbolje opisuje jarčeve čija vladavina i počinje malo pre Božića.

VODOLIJA- „Frosty The Snowman“ Vesela, luckasta priča o snešku beliću koji oživi zahvaljujući magičnom šeširu, ali kada vlasnik poželi svoj šešir nazad, a temperature počnu da rastu sneško belić mora da beži na Severni pol kako bi preživeo, a to tako dobro opisuje karakter otkačenih i zabavnih vodolija.

RIBE- „Sam u kući“ Ko će bolje čuvati, braniti i voleti svoj dom od osećajnih riba izuzetno privrženih svojim porodicama, baš kao što je to u kultnom filmu za sve generacije učinio hrabar Kevin.

Autor: S. Čumić/ Zadovoljna.hr