Login/Registracija

OPREZ ZA TRI ZNAKA: Kome se vraća stara ljubav, a ko će završiti u trouglu?

Za pojedine znake Zodijaka avgust će biti nezaboravan mesec. Dok će nekima pokucati stara ljubav na vrata, pojedini će završiti u ljubavnom trouglu. Svakako, biće izuzetno zanimljivo!

Ovan

Ovog leta, vi ste zvezda! Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i doneće vam samopouzdanje. A kada imate samopouzdanje, osećate se kao da ste u dodiru sa vašim pravim ja i baš tada privlačite ljubavnike. To naravno može da vam donese i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi. Ovog leta mnogi muškarci će biti zainteresovani za vas, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da se nađete u ljubavnom trouglu.

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog leta jer na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika. Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi! Prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će vas saletati. Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo da dovede do poznanstva sa nekim u koga nikada ne biste očekivali da se zaljubite.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život. S obzirom na to da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrejani” za tu osobu. Ne zaboravite da vam je sada data prilika da manifestujete vezu kakvu ste oduvek želeli. Privlačite ljude kao magnet i potrebno je samo da to osvestite. Svako na koga pomislite biće vaš, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs