Login/Registracija

ONI SU BOGOVI ZAVOĐENJA: Tri najseksipilnija horoskopska znaka

Svaki horoskopski znak poseduje određeni seksepil kojim olako osvaja suprotni pol. Međutim, samo tri znaka Zodijaka važe za prave Bogove zavođenja, a astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva nam ko su zapravo oni i čime osvajaju.

Škorpija je definitivno najseksepilniji znak u horoskopu. Ukoliko ste ikad bili u vezi sa Škorpijom, znate da na ima neodoljivu moć privlačnosti. Olako flertuju i šarmiraju druge. Ukoliko bi vas ljudi pitali, šta je to što vaš partner u znaku Škorpije ima, ne bi ste umeli da im objasnite. Misterija kojom su okruženi je zagonetka za sve. Ukoliko želite da Škorpiju povedete u krevet, obavezno obucite nešto crno, ta boja ih privlači.

Lav je drugi po redu najseksepilniji horoskopski znak. Veoma su principijalni, toplog srca i optimist, a upravo njihova toplina i harizma kojom odišu, ne ostavlja vas indiferentnim. Lav će učiniti sve da biste se osećali veoma posebnim. A za većinu ljudi, pažnja koju dobijaju je veoma seksi stvar. Takođe, oni sve rade bolje od drugih. Lavovi imaju najlepši osmeh, i za mnoge je to dovoljno da ih privuče ka sebi. Ukoliko želite da pridobijtete Lava, laskajte im i poklanjajte im pažnju. Oni padaju na ljude koji su upečatljivi i vole da nose mnogo nakita.

Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu ličnost, a dobri su i u ljubljenju. Ali, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često znaju biti brzoprolazni, ali ako ih podele s vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih doživljaja.

POGLEDAJTE I

Ovo je TAJNI ADUT svakog horoskopskog znaka: Ko je iskren, a ko vredan?

Foto: Pixabay,
Autor: I. Ankić