Login/Registracija

Novčani horoskop za septembar: Ribe očekuje pravo čudo, Lav pred bankrotom

Mesec septembar pojedinim znacima donosi neočekivane finansijske dobitke, dok će drugi pretrpeti značajne udarce na džep, a u tekstu ispod saznajte u koju grupu spadate.

OVAN

Septembar će Ovnovima doneti vrlo solidnu finansijsku situaciju. Istina je da u poslednje vreme imate velikih novčanih problema, ali tokom ovog meseca to zaista nećete imati.

BIK

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka tokom septembra će se dogoditi nešto što će vrlo pozitivno uticati na njihove finansije. Naime, očekuje vas promena zaposlenja. Počećete da radite vrlo dobro plaćen posao i to će vam sigurno puno značiti. 

BLIZANCI

Blizance tokom septembra očekuju ozbiljne finansijske poteškoće. Nažalost, ovaj mesec će vam doneti neke nepredviđene troškove i neće vam biti lako. Dolaze vam neki neočekivani novčani gubici.

RAK

Rakove u septembru očekuje puno dobrog kada su u pitanju finansije. Naime, do novca ćete dolaziti vrlo lako kroz ceo mesec i zbog toga nećete imati problema s novcem.

LAV

Lavovi tokom septembra neće biti zadovoljni finansijama. Istina je da očekujete neke dobitke, ali neočekivani i vrlo veliki finansijski gubitak će vam jako teško pasti i jako će vas zabrinuti.

DEVICA

Tokom ovog meseca Device će imati pravo da budu optimistične kada su u pitanju finansije. Imate svako pravo da budete optimistični u pogledu neočekivanih novčanih dobitaka. Vaša finansijska situacija tokom meseca septembra biće prilično dobra.

VAGA

Vage u poslednje vreme olako troše novac i zbog toga imaju manjih finansijskih problema. Ako želite da izbegnete velike novčane probleme, onda svakako morate da vodite računa o svojim troškovima tokom septembra.

ŠKORPIJA

Tokom ovog meseca neki će od vas tražiti da im pozajmite novac, ali to nikako nemojte da činite. Ne treba to da radite jer će vam septembar doneti sasvim neočekivane troškove.

STRELAC

Strelci će tokom septembra konačno biti zadovoljni svojim finansijama. Naime, tokom ovog meseca nećete imati problema s novcem jer ćete kroz ceo period vrlo lako dolaziti do prihoda.

JARAC

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaće dosta novčanih problema tokom prve polovine meseca. Ali vaša finansijska situacija će se promeniti tokom druge polovine meseca jer vas očekuju dva novčana dobitka koja će vas jako obradovati.

VODOLIJA

Septembar vam donosi neočekivane finansijske dobitke. Naime, tokom njega prvo ćete na neverojatan način doći do novca, a zatim će vam novac neočekivano vratiti osoba koja vam duguje već duže vrijeme. Jedno je sigurno-vaša finansijska situacija tokom septembra postaje bolja nego sada.

RIBE

Ribe očekuje najveću finansijsku dobit od početka godine. Ono što vas čeka je pravo čudo jer pravim čudom se može nazvati novčani dobitak koji će rešiti apsolutno sve vaše finansijske probleme. Septembar će vam doneti nešto što će vas neopisivo razveseliti, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: freepik,
Autor: T. Bogavac/ Zadovoljna.rs