Login/Registracija

NOVAC ĆE IM SE LEPITI ZA PRSTE: Ova tri znaka očekuje FINANSIJSKI PROCVAT ove jeseni

Sa promenom temperatura i godišnjeg dolazi do niza promena koje će se svakako desiti i na polju astrologije.  Mnogi astrolozi od jeseni najavljuju niz pozitivnih promena, a posebne benefite imaće tri znaka Zodijaka. 

Bikovi, Blizanci i Device mogu da očekuju ogromne finansijske dobitke, piše Luftika.

Bik

Jesen 2021. je definitivno vreme za Bikove. Sve će im ići od ruke i završavati čak i bolje nego što su se nadali. Posebno će biti uspešni u poslovima koje su unapred isplanirali za ovaj period. Između ostalog, jesen je i savršeno vreme da Bikovi zatraže povišicu, koja može biti izdašnija nego što su i zamišljali.

Blizanci

Blizanci u predstojeću jesen treba da se oslobode svih briga koje su ih morile i svih sumnja koje su imali u sebe same. Čak i ako im se trenutna situacija ne čini savršenom, nema potrebe za sekiracijom. Harmonija i poverenje u sebe same i svoje postupke zagarantovano će im doneti veliki finansijski dobitak i uspehe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Devica

Device se dugo nalaze u profesionalnom haosu, a jesen pred nama konačno će im omogućiti da uvedu prekopotrebni red u svoje finansije i poslove. Usled povećanja prihoda tokom jesenjih meseci Devicama se mogu otvoriti mnoga nova vrata u životu i pružiti brojne šanse za napredak. Ova šanse Device ne bi smele da propuste.

Foto: Pixabay,
Autor: I. A./Luftika