Njima neće cvetati ruže u ljubavi: Ova 4 znaka u oktobru čeka raskid

couple 6471113 1280

Iako ovaj mesec, astrološki gledano, neće biti turbulentan po pitanju emocija za sve znake Zodijaka, osobe rođene u sazvežđu Raka, Lava, Vage i Škorpije trebalo bi da budu spremne za neželjene promene.

Pre nego što polovinom meseca dođe do solarne eklipse u znaku Vage, rođeni u ova četiri horoskopska znaka suočiće se sa haosom u emotivnom životu.

man 1620742 1280

Neki će samoinicijativno doneti odluku da raskinu vezu koja ih ne ispunjava srećom i radošću, a neki će biti ostavljeni.

RAK

Sve osobe rođene u ovom vodenom znaku koje više nisu zaljubljene u svog partnera ili partnerku doneće odluku da stave tačku na vezu. Raskid će doći kao logičan sled stvari posle bezuspešnih pokušaja da oživite romansu.

Ipak, to ne bi trebalo da vas brine. Pluton koji će krenuti direktnim hodom osvetliće vam put i razvejati maglu u glavi. Ukolilko u ovom periodu odlučite da raskinete, učiniće to s lakoćom i bez griže savesti. Pred vama je period velikih prilika u ljubavi.

LAV

Ukoliko ste u dugoj vezi, a ne osećate da ste povezani sa voljenom osobom kao ranije, pravi je trenutak da potražite sreću kraj nekog drugog. Nemojte dozvoliti da vas grize savest. Ako prvi pokrenete pitanje raskida, videćete da će i vaša voljena osoba doživeti olakšanje.

Budite optimistični i verujte da će vam se u bliskoj budućnosti pojaviti osoba koja će ispuniti sva vaša romantična očekivanja.

rose 1271216 1280

VAGA

Pre nego što dođe do solarne eklipse velike su šanse da vas voljena osoba neprijatno iznenadi. Neke Vage će saznati da su prevarene, a neke će biti ostavljene. U svakom slučaju, zemljotres na emotivnom planu je gotovo neizbežan do polovine oktobra.

Ipak, neka vas to ne brine. Naučićete da ne bi trebalo da poštujete nekoga ko vas ne poštuje i da se ne prepuštate nekome ko to ne zaslužuje, jer živi dvostrukim životom.

divorce 619195 1280

ŠKORPIJA

Mnoge osobe rođene u ovom vodenom znaku će doneti značajnu odluku koja se tiče njihovog ljubavnog života. Čak i Škorpije koje su godinama ili čak decenijama u braku neće se libiti da „preseku“ sa starim partnerom i krenu u novi život.

Okidač za ovakvu odluku biće laž koju će mnoge Škorpije čuti od svoje „druge polovine“. Duboko povređene zbog toga odlučiće da odu, i to bez prevelikih objašnjenja i predugih razgovora, prenosi Luftika.rs.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs