Njima jednostavno NIJE SUĐENO: Ovi horoskopski parovi NIKAKO NE TREBA DA STAJU PRED OLTAR

Prema astrologiji, osobe rođene u određenim horoskopskim znacima ne bi trebalo da se venčavaju jer bi njihov brak mogao loše da se završi. Evo koji horoskopski parovi ne bi trebalo da razmišljaju o venčanju.

Ovan i Rak– Brak između Ovna i Raka završio bi se u suzama. Ponekad se različite ličnosti mogu da dobro slažu, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka. Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nežnog Raka. Astrolozi savetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

d7b24229a592138b664db1eeb39748012ec9ac6e

Bik i Ribe– Njihov brak bi potrajao oko šest meseci. Jedina neizbežna stvar u njihovom braku je potpisivanje papira za razvod. Razlike u pogledu snova i ambicija ono su što će razdvojiti Bika i Ribe. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život. S druge strane, Ribe su slobodnijeg duha i ne vole da žive prema tuđim očekivanjima.

Blizanci i Jarac– Ovaj par ima razne slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se mogu susresti je nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke ključne stvari. Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak ne bi dugo potrajao.

03499d651a59226e5e8526e3f71f66f2528cc020

Lav i Škorpija– Spoj Lava i Škorpije je recept za neuspeh. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglavi i uvek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti pa im je nezamisliv bračni život. Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi.

Devica i Strelac– Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vreme i izbegavaju vezu jedno s drugim kako im srce na kraju ne bi bilo slomljeno. Devica i Strelac nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumeti tuđe probleme i drame.

Vaga i Vodolija– Vaga i Vodolija mogu biti odlični pratelji jedno drugom, ali sasvim je druga priča kada je reč o romantičnoj vezi. Kada veza postane inenzivnija i ozbiljnija, nedostatak ozbiljnosti kod oba znaka će ih okrenuti jedno protiv drugog te će se razotkriti sve razmirice u njihovom odnosu.

Foto: pixabay,
Autor: S. Čumić/ Zadovoljna.rs