NEŽNE I STRASTVENE: Otkrijte sve o ženama rakovima

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – sve je to žena rak. Ona je kovitlac osećanja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem  ljuta, a već u sledećem blaga. Ima jaku volju i ustrajna je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisana i sklona je da se povlači se u svoj „račji oklop“ ako oseća da je neko uzrujava.

9e3d969247454810471fd636ff3fc4863afa879a

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema svojim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome.

Ljubav– Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, gleda TV u dvoje i točiti joj vino. Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i porodični tip žene, žena rak uvek u vezi više daje nego što uzima. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji.

01014a381245ece6283fdfd70bbc7a6d3f9cd096

Prijateljstvo– Briga za sve oko sebe ih ispunjava i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvek nazvati da vidi da li ste dobro. Ona je rame za plakanje i uvek će znati kako da uteši ljude koje voli. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrednijeg blaga.

Izgled– Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmeh i jaka izražajna vilica karakteristike su lica po kojima ćete prepoznati ženu raka. Lice joj je obično najšire između ušiju, boja puti svetlija, odnosno žućkasta, a kosa smeđa.

Mnoge „račice“ imaju bujne grudi, ali ako su i male lepo su oblikovane jer grudi su deo tela kojim vlada ovaj ženstveni znak

65a783dc309cc87dc28aa05d0b63ef0d787324b3

Stil– Preferira tradicionalan i konvencionalan stil odevanja s naglaskom na ženstvenost i udobnost. Bela, svetlo plava i srebrna boja za nju su najbolji izbor. Uvek će radije biti negde sa strane nego u centru pažnje zbog čega je gotovo nikada nećete videti u nekoj prenapadnoj odevnoj kombinaciji.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić / Zadovoljna.hr