NEUSTRAŠIVA, AMBICIOZNA: Sve što treba da znate o ženama JARČEVIMA

Alfa-ženka, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i zadovoljna tek kad do njega dođe- sve je to žena Jarac.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako. Neverovatno jaka, jarčica može prebroditi sve životne okolnosti, a kakav god problem  da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna te će odmah tražiti rešenje. Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog– porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

ff4a2ce071b880718322a5495522921aa7cbce93

Ljubav

Nije od onih koji se zaljubljuju na prvi pogled niti gubi vreme na besmislen flert. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa učiniće sve što je u njenoj moći da ga pridobije. Partneru voli da ugađa, ali nikada ne gubi svoju nezavisnost. Sa svojim životnim saputnikom želi biti ravnopravna i traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona. Tako da je za nju savršena veza spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. Njeni idealni partneri su takođe zemljani znakovi Bik ili Devica, a prijaju joj i Rakovi koji će uvek znati da zadovoljene njene emotivne potrebe.

Prijateljstvo

S obzirom na to da je prirodni vođa, Jarčica je često „glavna“ u društvu. Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savet i pomoć, i često sama pravi planove za svoje prijatelje i onda ih samo obavesti o tome. Vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti. Mnogi njeni prijatelji pripadaju znaku škorpije ili ribe. 

Izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen izgled je vrlo dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete jesu visoke jagodične kosti koje joj daju poseban šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice,  blistav ten, vitka figura kao i tanak vrat. Telo joj je skladno i čvrsto pa se može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod uvek brz i siguran.

Stil

Ženi Jarcu je imidž jako bitan, i iz kuće uvek izlazi doterana. Svojim stilom izražava svoju individualnost, a strogo poslovno odelo joj stoji kao saliveno. U slobodno vreme voli da se oblači manje formalno ali čak i kada je u trenerci, žena jarac to iznese sa stilom. Ono u čemu istinski uživa jesu modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat ili jednostavan lančić su nejn izbor.

Stil kupovine

Nikad ne kupuje nerazumno i izvan svojih mogućnosti. Ona zna koliko njen zarađeni novac vredi i ne troši ga besmisleno, nego kupuje precizno. Radije će dati više novca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Izvor: Zadovoljna.hr

Foto: K. Stanković,
Autor: S. Čumić