Login/Registracija

Neće im biti dobro: Retrogradni merkur će doneti velike probleme njima

U septembru će čak šest planeta ići retrogradno, a čeka nas i ozloglašeni retrogradni Merkur, no uprkos tome septembarski pun Mesec je sjajno vreme da se opustite u svom malom svetu, te da se fokusirate na svoja očekivanja, želje i snove.

Pun Mesec na nebu će se pojaviti 10. septembra, a ova mena nas motiviše da se pripremimo i oformimo planove za promenu sezone.

Iako je pun Mesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima. Bilo kako bilo, pun Mesec će kao i uvek doneti pomalo drame, posebno za sledeća tri znaka Zodijaka:

BLIZANCI

Ovo je vrlo važan period za vašu karijeru i imidž u javnosti, pa je moguće da ćete osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu.Ovo će za vas biti period prepun akcija i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike, ključne poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije se smirite i prologirajte što je duže moguće donošenje krucijalnih odluka, piše “Bustle”.

DEVICA

Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura.Ovo je prilika da testirate koliko ste čvrsti kada je reč o razvoju zdravih odnosa. Ova mena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare argumente koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred.Verovatno ćete biti zbnjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriti da neko nije ono što se zamišljali.

RIBE

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potruite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti – to je recept za “katastrofu”.

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković