Login/Registracija

Natalna karta Vesne Zmijanac – IDEALNA kombinacija za SVE ASPEKTE ŽIVOTA (FOTO)

Vesna Zmijanac je rođena u znaku Jarca sa podznakom u Blizancima.

Ono što bi izdvojili kao njenu osobinu jeste da je  druželjubiva, poletna, radoznala i komunikativna, a po rasporedu planeta, Vesna spada u omiljene likove u društvu.

Kada je posao u pitanju ova kombinacija daje vrednu, žustru i ažurnu osobu kroz posao. Spoj Jarca i Blizanca je zapravo bio dobitna kombinacija da Vesna uspe u poslu kojim se bavi.

Samo Sunce u jarcu je kod Vesne toliko lepo aspektovano da joj daje moć da ubedi sagovornika da je to tako kako ona kaže, da drugačije ne može biti. Rekla bih da je ona to tokom svih ovih godina lepo i koristila.

Ume da bude i tvrdoglava, što je za posao odlično, ali kroz ljubav ne.

Porodica i dom su za nju svetinja, to je sigurno. Ona je neko ko poštuje sve običaje i to je vrlo izraženo u njenom natalu od neke 33. godine života.

Kada je ljubav u pitanju, Vesna je sigurno osoba koja voli da flertuje i zavodi. Često se zaljubljivala i odljubljivala, a sve poraze na ovom polju podnosila stoički.

Ceo život u sebi nosi mušku i žensku energiju. Zbog toga je negde i teško biti Vesnin muškarac.

Vesni su poslednje tri godine bile dosta teške i turbulentne a u 2021. godinu ulazi sa potpuno novom energijom i planovima, dok očekujem da nas na leto obraduje novom pesmom.

Kada je zdravlje u pitanju Vesna treba da obratiti pažnju na zube, kosti i kičmu.

Vesni, želimo da se zaljubi u narednoj godini , jer je ona žena puna ljubavi .

Vesna, srećna Vam 2021!

Astrolog: Goca Dragišić

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Pantelić