NATALNA KARTA SUZANE JOVANOVIĆ: Donosi sreću drugim ljudima i odličan je psiholog!

Suzana Jovanović je rođena u znaku trobroja 371. Uvek kada se susretnem sa ovakvom kombinacijom brojeva vidim jednu sreću, intuiciju i ljubav.

U prevodu žena puna ljubavi, razumevanja, sreće i večita težnja ka harmoniji kroz porodicu. Mogu slobodno za Suzanu da kažem da je ona “ tuđa kuća „, u prevodu donosi sreću drugim ljudima i svi su ispred nje. Tako je tokom celog života: „Pusti mene, ako ti možeš idi ti“ i sl.

272be79641d86e6622701457698466f958c1d6b3

Večito činjenje usluga familiji, prijateljima, pa i poznanicima. Meka duša! Ona je neko ko pored posla kojim se bavi, bila bi odličan psiholog i ja verujem da u trenucima dokolice takve knjige čita. Kroz ljubav i prijateljstvo se daje maksimalno i nesebično. Ono što mi vidimo na tv -u , to je delić od njenog stvarnog života.

Voli kuću, kuvanje i spremanje… Sve da bude potaman. Verujem da je u ranoj mladosti tražila ljubav, zato negde i jesu dva braka prikazana. Što se tiče 2021. godine Suzana je u godini venere. Gde će bolje?!  Godina transformacije, ljubavi i uspeha .

Obratiti pažnju na zdravlje. Redovne kontrole su poželjne. Biće još promena na fizičkom planu , briga o porodici, zdravlju i sl. Moguće je da u narednih godinu dana dobije i snajku.

78a37e61f291addfd10c467a2541d1d93b8c3e95

Ovo je godina koja će nju vratiti ne samo u medije već i mogućnost putovanja i gostovanja širom sveta. Odličan izbor i godina za izdavanje albuma.

Astrolog i numerolog

Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević/ D. Milićević,
Autor: D. Bukovčić