Natalna karta STOJA- Ona ne voli monotoniju, i mora da se pazi BRZE VOŽNJE

Stojanka Novaković Stoja u znaku je Blizanac-Rak.

9c46911b27fd36be910e08cf2b24a454cdc11226

Jaka je, energična, brzih, neometanih misli, sa dušom deteta, inteligentna, borbena, ali i osoba koja ume da koristi prilike kada joj proradi interes. U tom smislu ume da bude veoma tvrdoglava, čak i na sopstvenu štetu.

Neprestana želja za novinom podstiče je da često menja frizure i boju kose i, što se njenog izgleda tiče, možemo očekivati razna iznenađenja.

Stoja je jako galantna. Planeta Merkur kod nje je u znaku Blizanaca, što joj donosi daleke destinacije, putovanja, druženja, pogotovo sa mlađim osobama, vitalnost, kao i mogućnost brze regeneracije.

01330f569c5537420547da9b75fd67e439f9d6f2

Stoja je izuzetno emotivna i intuitivna. Kao takva, nije ravnodušna ni prema tuđim iskustvima. Puna je razumevanja, osetljiva, empatična, a istovremeno naivna i lako ranjiva. Ponekad ne voli da se objektivno i racionalno suočava sa činjenicama, zbog čega često trpe njeni odnosi sa drugima. Svet posmatra sa dosta optimizma. Nežna, ranjiva, vizionar, varira od potpunog povlačenja do blistanja u punom svetlu.  Ima potrebu da se stalno oseća zaštićenom i voljenom, mnogo drži do lepote, harmonije i udobnosti, a ako toga nema u njenoj blizini – ona pati.

U horoskopu ovakav položaj Meseca ukazuje na tihi magnetizam koji privlači muškarce i daje višak emocija koji obično dovodi do problema sa zdravljem i vezama.

Planeta Uran nalazi se u četvrtom polju i daje stalna izmeštanja, preseljenja, pravljenje razmešataja po kući. Stoja ne voli stagnaciju i monotoniju, već novitete i komfor.

Voli dinamičnost i brzinu, ali bi trebalo da pripazi, jer saobraćaj za nju može biti fatalan – tako da joj se preporučuje oprez pri brzoj vožnji, pogotovo u automobilima tamnijih boja.

POSAO: U karijeri joj predstoje uspeh i realizacija novih projekata.

52917a6a3a17559eb43f4a9501ed2b42a62df325

LJUBAV: Veza u kojoj se trenutno nalazi sasvim je stabilna.

ZDRAVLJE: Sa zdrastvene strane, želudac i pluća generalno su joj slaba strana. Trebalo bi da pripazi na ishranu, jer je sklona gojenju. Preporučuje joj se što više čistog vazduha i šetnji, rekreacija, boravak u prirodi.

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Pantelić