Login/Registracija

NATALNA KARTA Slobe Radanovića: FLERT, NOVA POZNANSTVA I KRIZA U VEZI?

Sloba Radanović je rođen 20.6 .1990. godine u znaku trobroja 819.

Ovaj dečko je rođen da bude uspešan i da bude lider u poslu kojim se bavi. Neko je koga je sam gospod Bog predodredio da radi i zarađuje.

Veliki je emotivac i ako to možda tako ne izgleda. Njegovo vreme tek dolazi. Sve do sada što je uradio i odradio je samo jedan delić onoga što možemo od ovog momka da očekujemo.

Ima veliku zaštitu od Boga i moj savet je da posti, ukoliko ne posti. Mada, sami njegovi brojevi govore da je vernik. Voli porodicu i dom. To je neko njegovo gnezdo gde puni energiju. Odan je prijatelj. Kroz ljubav, realno po datumu, mislim da će tek da se traži. Ulazi u godinu njegovog prvog sazrevanja. Godina 2022. je odlična za posao pa bih mu savetovala da se posveti poslu i karijeri.

Puno nastupa, puno putovanja. Nije baš godina za ljubav. Pre bi moglo doći do zahlađenja u ljubavi. Ulazi u godinu flerta i novih poznanstava . Videćemo, sta će biti u ovoj godini.

Mnogo će prijatelja i poznanika odstraniti tokom ove 2022 godine. Godina čišćenja i učenja, što i nije tako loše.

Ukoliko prebrode krizan period koji traje do aprila, očekujem leto da se desi veselje i slavlje. Slobi po njegovom datumu soji da će biti otac 2 devojčice.

Srećno u novoj 2022.godini !

numerolog: Goca Dragišić

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac