Login/Registracija

Natalna karta SEKE ALEKSIĆ: Treća trudnoća i dolazak DEVOJČICE NA SVET

Seka je rođena 23.4.1981 u znaku Bika i podznaku Jarca. Sjajna kombinacija za ženu koja želi uspeh a i sreću.

Jako je borbena, vredna i radna. Tu osobinu je pokazivala još od malih nogu jer se isticala i trudila da bude samostalna i svoja.Izuzetno poseduje jaku mušku energiju.

Seka životne uspehe postiže zahvaljujući snažnoj volji i ambiciji. Ona je veliki radoholik , drži zadatu reč i uvek ispoštuje svoje prijatelje.

Isto tako je jako uporna i ozbiljna, neko ko je rođen da bude sjajan organizator. Tako da odlično zna da organizuje život i sebi i drugima.

Položaj u društvu, uspeh i novac su joj jako važni i bitni. Često neki ljudi na prvu mogu pogrešno da je procene, da je distancirana i hladna. Ali, nije to tako!

Seka jako brzo procenjuje svog sagovornika i ljude oko nje. Sa njom nema manipulacije. Vrlo je oštra i pravedna. Žena od akcije u svakom trenutku.

Kada je ljubav i brak u pitanju Seka je tu jako emotivna i osetljiva. Njen partner mora da bude jak muškarac i zaštitnik. Ovo je žena koja nema strah kroz emocije i brak.

Ova 2022. godina doneće velike promene kako na polju karijere tako i kroz nastupe. Moguće da će njeni nastupi biti drugačiji, da će i Seka sama biti drugačija.

Ovih dana se puno priča o Seki i trećem detetu. Da, moguće je da Seka do kraja ove godine bude trudna.  Ukoliko se to dogodi veliki su aspekti da to bude devojčica preslikana njena mama.

Stoje joj lepe stvari, puno putovanja, uživanja i nastupa.

astrolog: Goca Dragišić

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac