Natalna karta Saše Popovića- SPOJ NESPOJIVOG

Saša Popović ima odličnu natalnu kartu koju je za Grandoskop uradila Gordana Goca Dragišić, numerolog i astrolog. Kako izgleda njegova natalna karta i šta mu brojevi predviđaju za narednu godinu, saznajte u nastavku!

9f6bdd3b25e482f94a0c4d3c447d3b504490f6f5

Saša Popović je u horoskopu Bik sa podznakom u Lavu.

Čini mi se da retki ljudi mogu imati ovakav spoj. Većina mojih kolega ne bi se tu baš složila. Ali ja jako volim spoj nespojivog – Bik kao zemljeni znak i Lav kao vatreni.

Sašin numerološki kod je 112, čovek intelekta i pameti. Čovek pun ideja i inovacija. Neko ko i kada spava ima gomilu misli. I njemu je gospod Bog dao neverovatnu energiju i harizmu. Za sve ovo što je postigao u dosadašnjem životu nista nije slučajno. Mi ga znamo kao vedrog i nasmejanog. A ono što njegov natalni krug i brojevi otkrivaju nije baš tako.

6fb662a03bda110031f029edb9fb425c9c36f7a4

Ovo je čovek koji ume i te kako da se iznervira i da bude besan. Naročito kada je posao i projekti u pitanju. On je jako karakteran, ambiciozan, energičan i samostalan. Međutim muškarac ovakve astralne kombinacije često ume da pokaže tvrdoglavost, lukavstvo i oholost, što i nije tako loše kroz posao.

Dok je bio mlađi bio je željan dokazivanja i takmičarskog duha. Posle 40-te, kada je počeo podznak u znaku Lava, postao je dominantan i liderska pozicija morala je doći do videla.

Sa ovom astrološkom kombinacijom on je neko ko će uvek biti u CENTRU PAŽNJE.

Kada je prijateljstvo u pitanju on je odan i veran prijatelj. Predstavlja onog čoveka na kog se može računati i u dobru i u zlu.

Kada je ljubav u pitanju Saša nije neko ko je jednostavan. Nije Suzi baš lako. On je čovek gde sve mora biti tip top, da ne kažem sve idealno. Veliki je perfekcionista. Ali je isto tako kroz emocije otvoren i iskren. Porodica mu je na prvom mestu, pa sve ostalo.

dd59b17cad9743d36c2e43bec5ecea05356a91dd

Sašu 2021 godina očekuje zaista kroz jednu pozitivnu priču, uživanje i napokon odmaranje mozga. A ne, neće on da odmara….smisliće on već nešto drugo, treće.

Saši i njegovoj porodici želimo srećnu i zdravu 2021 godinu!

Astrolog i numerolog: Goca Dragišić

Foto: N.Babić/Z. K. Munja/Promo,
Autor: N. Pantelić