Login/Registracija

Natalna karta Rade Manojlović: ČEKA JE BRAK I TROJE ŽENSKE DECE!

Rada Manojlović  je rođena u znaku numerološkog broja 663 i verujem da vam se brojevi dopadaju.

Rada u svojoj kombinaciji ima čak dve šestice koje na kraju daju broj 3. Ovi brojevi nam služe da vidimo osobine pomenute osobe.

Rada ima svoju zvezdu vodilju koja će da je čuva tokom celog života. Za nju slobodno mogu da kazem da je osećajna u ljubavi, prijateljstvu kao i svemu što je čini srećnom u životu. Izuzetan dar za umetnost kod Rade je naglasen i brojem tri.

Kroz prijateljstvo je jako odana i verna, kao i kroz ljubav. Ona nije neko ko sebe štedi na tim poljima i uvek je sve ili crno ili belo- ono između ne postoji.

Ja slobodno kao numerolog i neko ko se dugo bavi ovim poslom, za Radu mogu da kažem da je ona genije ! Retki su oni koji imaju ovakvu konstalaciju brojeva.

Njen pokretač u životu je ljubav. Poslednje tri godine su za nju bile jako turbulentne i verujem da je bilo puno uspona i padova. Kako kroz prijateljstvo, ljubav tako i kroz samu porodicu.

Ova 2021. godina je za Radu jako važna. Ovo je godina velike sreće za nju. Ono što ja očekujem do kraja 2021. jeste da se ona uda i osnuje porodicu. Ukoliko se ova godina propusti, sledeća je tek 2024. Kroz njen datum je prikazano troje dece ženskog pola. Tako da očekujemo lepe vesti.

Ovo je godina prosperiteta, ljubavi i promena. Tugu ćemo ostaviti u predhodnim godinama i one jesu bile za nju učenje i mučenje.

Kada je zdravlje u pitanju da obrati pažnju na hormone, štitnu žlezdu..

Ova godina bi trebala biti lepa za nju!

numerolog: Gordana Dragišić

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Pantelić