Login/Registracija

Natalna karta Nemanje Nikolića: GINE za porodicu, a u poslu ima MEGALOMANSKE CILJEVE

NEMANJA NIKOLIĆ  je rođen u znaku LAVA sa ascedentom u znaku ŠKORPIJE. 

Kada imamo ovakvu kombinaciju moglu slobodno da kažem da se ovde radi o muškarcu koji je nerealan i da je megalomanski nastrojen u svojim željama i ciljevima. Ukoliko ih ne ostvari obično biva nervozan.

Verujem da je ova faza kod Nemanje bila do neke njegove 30-te godine. Kada je posao u pitanju ova kombinacija koju Nikolić ima je sjajna. Kroz posao je ambiciozan, uporan i energičan. To smo mogli da se i uverimo kroz njegove nastupe ili medijsko pojavljivanje. Sam sebi postavlja vrlo često i nerealne ciljeve ali sa tim svojim ascedentom u škorpiji ide i glavom kroz zid.

Kroz prijateljstvo, familiju i porodicu je vrlo istrajan. Činjenica je da njegov znak Lava voli da dominira kroz sve aspekte, tako je i kroz prijatelje. Ako Vam je Nemanja prijatelj, znajte da imate iskrenog i odanog prijatelja.

Do neke 34 godine često je nailazio kroz neiskrena prijateljstva. Nadam se, da je napravio pravi krug ljudi oko sebe. Bilo je vreme.

Nemanja je i veliki emotivac, s tim da to retko javno pokazuje. Nije slučajno što se našao u estradnim vodama. Njegov datum rođenja i jeste takav koji govori o jednoj umetničkoj duši. I verujem da pored talenta za pevanja ima minimum jos 3,4 talenta- pisanje, slikanje, kuvanje.

Kada je ljubav u pitanju, Nemanji je važno u odabiru žene spoljašnji izgled i sa ovim podznakom škorpije da je žena porodična i da ima lepo ponašanje. Jako mu je važno kod njegove žene da je racionalna, skromna ali sposobna na neki način. Mi znamo već da Nemanja ima skladan brak i to i jeste suština. On je vrlo porodičan i što bi se reklo gine za porodicu.

Kada je zdravlje u pitanju, kod njega imamo sklad planeta kroz datum koji govori da je sklon da se oda porocima. Šta to znači ? Poroci: hrana, duvan ili alkohol. Zato može imati problem sa pritiskom, često posle 50-te, problem sa urinarnim infekcijama kao i učestali problem sa digestivnim traktom.

Godina 2021!

Nemanja treba da obrati pažnju na sve što želi i planira, a iako godina nije baš obećavajuća, naučiće ga mnogo čemu.

Kako kroz posao tako i mogućnost da se aktivira na nekim novim poljima.

Izvuci pouku!

Goca Dragišić

Numerolog i astrolog

Foto: Privatna arhiva/ Z. K. Munja,
Autor: N. Pantelić