Login/Registracija

Natalna karta NATAŠE BEKVALAC- Ne može da pronađe svoj IDEALAN SVET

NATAŠA BEKVALAC je rođena u znaku Vage sa podznakom Device.

Po Natašinom horoskopu se može videti da je ona pre svega SJAJAN sagovornik i da je u skladu sa svojim planetama intelektualac koji ima veliku moć rasuđivanja.

Imamo njen podznak u zemljenom znaku (Device), to joj daje promenjivost tokom života. Naročito od njene 33., 34. godine života verovatno je bilo ogromnih promena.

Ona stvarno nosi iskonsku lepotu jedne Vage, što i sami možemo da se uverimo koliko je lepa i negovana žena. ONO što nju generalno može da muči tokom celog života jeste da pronađe svoj “ IDEALAN SVET .“


Međutim to ne treba da bude tako loše, tu je podznak Devica da je podstakne na bolju organizaciju. Ja verujem da je često ona sama sa sobom u borbi oko organizacije.

Nata je tip osobe koja ima puno energije ( mesec u Ovnu ), a ukoliko je na pravi način ne usmeri, postaje destruktivna. Što više priče, pevanja,  deljenja saveta i prihvatanje nekih novih učenja za nju ce biti život.

Na prvi pogled može delovati skromno ali Vaga – Devica uvek daje visoke standarde. Ova kombinacija nikad ne odustaje od svojih prijatelja, koje mnogo voli.

Nataša kroz tajni broj 5/6 Mars /Venera daje vatrenu ženu. Neko ko voli ljude, nova poznanstva, čitanje, pisanje. Umetnik jedan veliki u njoj živi.

Godina koja je pred njom biće puna novih izazova, početaka i novih ljudi. Ovo je godina i ljubavi, putovanja i novih poslovnih poduhvata.

Verujem u dominaciju njene Venere u ovoj 2021. koja kaže “ Budi spremna, zove te ljubav nova „

Posao kreće već od aprila ove godine i moguće da planira neke nove pesme a može i ceo CD. Biće promena dobrih i lepih po nju.

Mala, ovo je tvoja godina !

Srećno !

Gordana Dragišić 

Astrolog

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Pantelić