Login/Registracija

NATALNA KARTA ĐOGANIJEVIH: Njihova ljubav intrigira javnost, a evo šta zvezde kažu

Vesna Đogani je rođena u konstalaciji brojeva 674. dok Đole ima numerološku konstalaciju 876. Ovaj par dugi niz godina intrigira javnu scenu. No, Vesna kroz numerološku kartu vuče karmu sa majčine strane.

Pa stoga joj je i prikazano teško detinjstvo ili nedostatak ljubavi od strane jednog roditelja. Sve što radi, radi do perfekcije i kod nje je ili radi ili ne.

Bilo bi dobro da koristi svoju intuiciju, jer ima izarazito izraženu, ali često kroz porodicu može biti i mško i žensko.

Numerološka šestica, koja je naglašena kod nje daje lepotu, šarm, pokret , glas. Sve je iskoristila sa svojom Venerom koja je izuzetno jaka.

Vesni je sledeća 2023. godina sjajna za posao, karijeru i nova putovanja. Brižna je i kao žena i majka. Često može imati faze depresije, ali sama sebi to negde isforsira.

Đole je čovek koji je stvoren da radi i da zarađuje. Njih dvoje su se i pronašli, ne samo kroz posao već i porodično. Verujem da je Đole nežan muškarac, divan suprug i otac. Dok je bio mlađi bio je sklon uporednim vezama.

Uporedna sinastrija im je 551 što je odlično! Ovo je veza koja ima pravi prijateljski odnos, pa sve ostalo. Verujem da se njih dvoje pre svega dobro druže. Ovo je jedna dobra godina i ne vidim da će njihov brak doživeti kolaps, tvrdi atrsolog i numerolog Goca Dragišić.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: J. Jović