Nastupa mlad Mesec u Ovnu, evo kako će to promeniti život i to na bolje

moon g9bac78bf7 1920

Mlad Mesec u znaku Ovna dešava se 21. marta u 18:23h i donosi sjajnu energiju za nove početke koje ćemo iskusiti tokom cele godine.

Nosi visoku kreativnu energiju, omogućava nam da manifestujemo s lakoćom, pronađemo nove prilike i otvorimo se novim svetovima. Budući da Pluton menja znak tako blizu mladog Meseca, čini se da svaki novi početak koji nam se otvara, može imati pomalo plutonovski ukus. Možda će nešto morati da izgori, ali ponovno rođenje iz pepela će uslediti.

Možete razmišljati o ovom mladom Mesecu kao o dašku svežeg vazduha, koji nas vodi da razmišljamo drugačije, proširimo svoje umove u nove dimenzije i gledamo na stvari na potpuno nov način.

Noviteti su predodređeni da stignu pod ovim mladim Mesecom. Ako ste želeli da napravite neke promene u svom životu; ako je vreme da tražite prilike negde drugde, ovaj mladi Mesec je na vašoj strani.

couple ga0aa7d3a2 1920

Uz svu ovu svežu i novu energiju koja kruži kosmičkim nebom, vrlo je verovatno da bi neke iznenađujuće ili možda čak šokantne informacije mogle ući u naš svet. Možemo doživeti neku vrstu buđenja ili imati dubok trenutak otkrovenja.

Možda ćemo se morati prilagoditi ili napraviti promene kako bismo se uklopili u ovu novu paradigmu koja je sada pred nama.

Imaćemo dva mlada Meseca u sezoni Ovna u 2023. mladi Mesec 21. marta je prvi, a drugi se događa 19. aprila i prati ga pomračenje sunca.

Velike su šanse da će šta god da nam se desi za vreme prvog mladog Meseca biti samo deo priče. Ostatak priče otkriće nam drugi i potentno i snažno pomračenje sunca u aprilu.

32be29edf3eff1d36cf58d5b7e624cbf89174446

Imati dva lunarna ciklusa u Ovnu ukazuje na snažno, hrabro i vatreno vreme koje je pred nama u kojem smo ohrabreni da činimo skokove i donosimo neustrašive odluke. Svemir je na našoj strani, donosi nove mogućnosti, ali i samopouzdanje i motivaciju da se te prilike iskoriste.

Ubrzo nakon ovog mladog Meseca, 23.3. Pluton prelazi u znak Vodolije. Ovo pomeranje Plutona jedan je od najznačajnijih kosmičkih događaja 2023. a pošto pada odmah nakon mladog Meseca ukazuje na priliv dodatne sveže energije za nas.

Pluton koji prelazi u Vodoliju je energija koja se pojavljuje jednom u životu i ukazuje na otvaranje novog ciklusa za nas na ličnom i kolektivnom nivou.

Pluton predstavlja transformaciju i moć. Može doneti uništenje, ali kroz to uništenje možemo ponovno roditi nešto novo i daleko snažnije.

Budući da se Pluton kreće tako blizu mladog Meseca, čini se da svaki novi početak koji nam se otvara može imati pomalo plutonovski ukus. Možda će nešto morati izgoreti, ali ponovno rođenje iz pepela će uslediti.

half moon gb27a737e7 1920

S visokom kreativnom energijom pod ovim mladim Mesecom, fantastično je vreme za sađenje semena i razmišljanje o tome šta biste želeli da privučete u svoj život. Ako postoji nešto što biste hteli da manifestujete, ovo je sjajno vreme da se to uradi!

Upotrebite ovu energiju za postavljanje namera i razmišljanje o navikama, ciljevima ili prostorima osećanja koja biste želeli da unesete u svoj život. Zapišite ih i zalepite negde gde ih možete videti svaki dan. Neka budu puni ljubavi, ljubazni i inspirativni. Neka budu motivacija za vaše biće.

a50cfc4666eaade6d5e54a4a6c57dcaaebf0624b

Možemo se osećati kao da smo ponovno rođeni pod ovom energijom. Možemo osetiti da okrećemo novu stranicu i ponovno pišemo neka od pravila po kojima smo odlučili živeti.

Prihvatite svu ovu novu svežu energiju koja kruži kosmičkim nebom. Koristite je da poboljšate svoj život i donesete svežu inspiraciju u svaki kutak svog uma, tela i duše, prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: A.Dačić/Zadovoljna.rs