Login/Registracija

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Pripadnice ova 4 znaka je NAJTEŽE OSVOJITI

Da li smo zbog naše naravi i mentalnog sklopa dobar partner u vezi? Ako imamo problem u vezama, možda se sve vreme viđamo sa pogrešnim ljudima? Ili je ipak problem u nama?

Žene rođene u četiri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu. One prosto imaju takav karakter zbog kojeg teško opstaju u zajednici. Ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće.

Poprilično su hladne i sa njima muškarci moraju pronaći poseban pristup da bi izgradili ozbiljnu vezui pri tome su vrlo izbirljive po pitanju muškaraca.

JARAC

Žena rođena u ovom znaku uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Predstavnice ovog znaka često biraju starije muškarce jer traže samouverenog partnera. Ne vole da gube vreme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Da bi osvojio njihovo srce, svaki muškarac će morati da uloži sve napore. Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osećanja, a ni posle nekoliko godina neće pokazati koliko vole partnera. Da, ove žene sa mukom izgovaraju nežne reči ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije i drže sve u sebi. 

LAV

Lavice su takođe izbirljive i mogu se smatrati neprobojnim znacima Zodijaka. One dobro znaju svoju vrednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se menjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje. I čim Lavica oseti da je muškarac ne ceni, rado će naći zamenu.

DEVICA

Njihovo srce i poverenje moraju se dugo osvajati, zato muškarci, ukoliko vam je zapalo za oko neka Devica naoružajte se strpljenjem! 

RIBE

Ribe jasno znaju šta žele, ali žele da sve bude kao u bajci: prsten, kočiju i princa na bijelom konju, jer su uverene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve. Da biste osvojili srce Riba, naravno, moraćete da pokušate, a nakon toga sledi još jedan težak zadatak – zadržati ovaj horoskopski znak. Za njih je veoma važno da im muškarac pokazuje brigu i pažnju, prenosi Luftika.rs.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović