Zvezde kažu ovo su najsrećniji datumi u decembru!

94bac30cfa1bd97578edb0b5a2e7a818b63f499d

Decembar je mesec rezervisan za porodično vreme, za ulepšavanje doma, za pozitivne misli o budućnosti, ali i za retrospektivu i analizu urađenog u prethodnoj godini.

Svaki znak Zodijaka imaće svoj srećan dan u toku decembra, pa je preporučljivo da taj dan dočekate odmorni i puni entuzijazma kako bi iskoristili njegov maksimalni potencijal u svoju korist.

Ovan

Ovaj decembar će biti veoma aktivan mesec. Na poslu vas čeka sumiranje postignutih rezultata. Ovnovi će svoj vrhunac ovog meseca dočekati 5. decembra i to je pravi trenutak da ostvarite svoje ambicije i dođete do cilja kako u ličnom, tako i u profesionalnom delu svog života.

a95466a2e710bf08cc451cdaf9a2073afac9401d

Bik

Decembar otvara mogućnost za značajniji finansijski dobitak i iznenadne nagrade. Za Bikove će 11. decembar biti najpovoljniji dan za investiranje i nove početke.

Ukoliko preuzmete kontrolisane rizike možda ćete ostvariti i neočekivane prihode.

Blizanci

Ono što će Blizancima doneti uspeh u poslednjem mesecu ove godine definitivno su nova poznanstva, otvorena komunikacija, pregovori i konstruktivni sastanci.

Vaš dan je 15. decembar, a do tog datuma rešićete većinu važnih stvari koje vam stoje nad glavom.

Budite samouvereni jer to je recept za uspešno kretanje kroz profesionalne izazove.

95d8fd2a695a0fe75c702089054c70ccedbbd2a9

Rak

Rakovima će ovaj decembar doneti neočekivanu i veoma pozitivnu promenu. Ojačajte emotivne veze i učvrstite odnose sa voljenima. Nagrada će biti toplina koju ćete osetiti tokom praznika.

Lav

Ovog decembra će Sunce, vladajuća planeta Lavova, doneti nove mogućnosti za lični rast. Očekuje vas izuzetno produktivan mesec. Dobićete priznanje i zasijaćete punim sjajem u profesionalnom okruženju. Dozvolite da vas šarm vodi ka uspehu i osluškujte svoju intuiciju.

Lavovi sa nestrpljenjem očekuju 25. decembar jer će im to biti najuspešniji dan ovog meseca.

Devica

Device, ovaj decembar krije uspeh u detaljima. Skrivene prilike izlaze u prvi plan, a ukoliko verujete u svoje sposobnosti i veštine bez problema ćete rešavati sve probleme.

Računajte da je 8. decembar vaš najpovoljniji dan.

1c118e80b74687d1605220a16beae7cc9c0373be

Vaga

Decembar donosi harmoniju koju ste dugo priželjkivali. Konačno ćete pronaći ravnotežu i uživati u predstojećim praznicima. U prvi plan isplivaće sve vaše diplomatske veštine.

Trenutak koji čekate dogodiće se 17. decembra. To je vaš dan. Iskoristite ga za izgradnju međuljudskih odnosa i dokazivanje na poslovnom planu.

Škorpija

Škorpije će ovog 14. decembra doživeti talas kreativnosti i probuđene inspiracije. Svoju kreativnu energiju trebate usmeriti ka zanimljivim projektima i posmatrajte kako se vaši napori konačno materijalizuju kroz rezultate.

Strelac

Vaša vladajuća planeta Jupiter će doneti sreću u budućim projektima. Slobodno se izražavajte, otvoreno prezentirajte svoje ideje i sprovodite najrizičnije projekte.

Koristite nove prilike i neprestano širite svoje horizonte. Vaš najpovoljniji dan je 9. decembar.

Jarac

Saturn će ovog decembra pomoći Jarčevima u nameri da postignu uspeh. Decembar je za vas veoma ambiciozan mesec. I dok se drugi ljudi pripremaju za praznike, vas će voditi sopstvene ambicije uz pomoć kojih ćete rešavati poslovne probleme.

Na putu ka ciljevima preuzimajte promišljene korake i uspeh će doći prirodno. Nastupajući 23. decembar će za vas biti najuspešniji i najpovoljniji dan.

f922568f974d0a8b8213620c99d3ddd9cadb5704

Vodolija

Vaša vladajuća planeta Uran probudićet vam kreativnost. Nikako nemojte ignorisati inspiraciju i zakopati svoj talenat.

Pokažite se pre svetom i prezentujte svoje jedinstvene ideje i svoju originalnost. Inovativnost će biti u pokretu tokom celog decembra, a poseban datum je 12.

Ribe

Ribe će obradovati ovaj 18. decembar. Verujte svojoj intuiciji i ona vas neće izneveriti. Svaki put kada poslušate svoju intuiciju donećete ispravnu odluku, piše Luftika.

Foto: Pixabay,
Autor: A.M.