Login/Registracija

Muškarci rođeni u ovom znaku se NAJČEŠĆE RAZVODE

Svi brakovi započinju sa najboljim namerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao. Jedan znak Zodijaka najčešće doživljava krah bračne zajednice.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodolije najskloniji su razvodu braka. Razlog ne leži u neveri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću, prenosi Zadovoljna.rs.

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni. Ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu puno i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. Oni više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica.

Prilično teško donose odluke da uđu u brak jer nisu suviše strastveni te ne vole emotivno da se predaju do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način, pa s njima ne očekujte mirnu i glatku vezu. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna zajednica ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali čak i tada zahtevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije – slobodu, Vodolije će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja.

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Zadovoljna.rs