Spremite se, stiže mlad Mesec u Škorpiji!

4367a8523f068e5f496fa9ffd13cbd659601e201

Mlad Mesec u Škorpiji 13. novembra jedan je od energetski najsnažnijih događaja. No, ova četiri znaka zodijaka bi trebalo da se pripreme za ovo razdoblje – očekuju ih dramatične promene. Trinaestog novembra je jedan je od energetski najsnažnijih događaja, uoči Mladog Meseca u Škorpiji, te bi osobe u ovom znaku trebalo posebo da obrate pažnju.

Škorpija

U razdoblju mladog Meseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije: usmerite ovaj resurs prema ostvarenju svojih ciljeva. Inače ćete se susresti s povećanom razdražljivošću i agresivnošću.

Tokom mladog Meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton će biti u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte da se plašite jake želje da dovedete u red svoje emocije.

Glavna tema ovog mladog Meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte da zapisujete u svoj dnevnik sve misli koje vas prate 13. novembra: među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

benches 560435 1280

Lav

Glavna tema mladog Meseca u Škorpiji za Lava je porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. kuću. Razmislite o tome šta biste želeli da promenite u svojoj porodici ili u odnosu s roditeljima.

Istražite: možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite: je li vam ugodno u vašem domu? Sasvim je moguće da je došlo vreme da ažurirate svoje životne uslove.

Mars u Strelcu proći će kroz vašu 5. kuću, povezanu s decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o proširenju porodice, tada je razdoblje mladog Meseca idealno vreme za to.

Inače, vredi ovu energiju usmeriti u kreativnu aktivnost. Na primer, posetite zanimljivo predavanje o umetnosti ili se prijavite za zanatski kurs.

horoskop 2

Ovan

Došlo je vreme da se suočite sa svojim nesvesnim iskustvima i strahovima: mladi Mesec će vas zateći u 8. kući. U istom razdoblju, asteroid Chiron, odgovoran za lečenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku.

Možda osećate da uprkos svim naporima ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Ovog mladog Meseca mogli bi da upadnete u depresiju i da imate manjak inicijative.
Nemojte da bežite od tuge i emocija: počnite svoje isceljenje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite lekcije.

najveci baksuzi prema horoskopu

Ribe

Mladi Mesec u Škorpiji naći će vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vreme, Neptun, vaša vladajuća planeta, i Saturn biće u Ribama.

Nadolazeći mladi Mesec za vas je povezan s potragom za novim idealima, pokušajima razumevanja verskih pitanja. Bavite se proučavanjem filozofskih učenja, verskih pokreta – bilo čega što će vam pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku uravnotežuje duhovne i materijalne energije: zahvaljujući tome, vaš duhovni rast neće da se pretvori u izbegavanje stvarnosti.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: pixabay,
Autor: zadovoljna.rs