Login/Registracija

MLAD MESEC u januaru donosi promene za OVA ČETIRI ZNAKA

Prvi mlad mesec u 2021. godini desio se 13. januara a to, po rečima astrologa Goce Dragišić, donosi niz promena za čak četiri horoskopska znaka. 

– Mlad Mesec u Jarcu donosi niz društvenih promena koje se kulminirati usled nagomilavanja problema. Kao odgovor na te probleme dolazi i do emotivnih promena. Mesec u Jarcu najteže će pasti Jarčevima, Rakovima, Bikovima i Ovnovima – ističe Goca i dodaje da će promene osetiti u narednih pola godine.

0c22a43c63dbcf72387c7720273d548452bfa1f4

JARAC

Vi ste već godinama bili u tranziciji i taman ste se oslobodoli jednog tereta, a sada će mlad Mesec izazvati snažne emotivne promene. To su promene na ličnom planu i tiču se vaših osećanja. Ledena fasada koju ste koristili kao štit će pasti, pa ćete proći kroz ciklus promena do 11. februara.

RAK

Nešto snažno što se tiče partnerskih odnosa se gomilalo u vama i to je kulminiralo 13. januara. To je zapravo odgovor na krizu koja već uveliko traje. Ukoliko ste u braku ili vezi, kriza će svakako biti izvesna.

BIK

Vama ne odgovara mlad Mesec u Jarcu jer će biti u lošem aspektu sa Uranom i Marsom u vašem znaku, pa ćete biti frustrirani. Što više budete potiskivali svoja osećanja to će biti gore po vas. Ovo će biti udar na vašu staloženost, jer ćete biti izuzetno nervozni.

OVAN

Mlad Mesec u Jarcu donosi vam stres na poslu i nešto što vas je dugo nerviralo konačno će isplivati na površinu. Malo je reći da ništa nećete želeti da trpite, pa ćete jednostavno imati potrebu emotivno da se oslobodite tog tereta. Probajte da ne donosite radikalne odluke na poslu.

Foto: E. Srdić,
Autor: I. Ankić