Mesečni horoskop: Decembar VAŽAN za JARCA, ŠKORPIJE NERVOZNE, BIK juri pare!

Ako bacimo osvrt na svih poslednjih 11 meseci, ova godina nas je sve međusobno razdvojila, podelila i kao da smo svi živeli neke prisilne živote.

Godina Saturna nas je dovela u izolacije ili zatvore. I generalno to je bila godina učenja i mučenja. Svih poslednjih meseci mi smo bili prisiljavani na nešto. Ne svojom voljom, već smo sve nešto morali.

Napokon i taj Decembar ! Mi smo u decembar zakoračili sa jednim vrlo jakim numerološkim kodom 538. Znam, to vama ništa ne znači. Ovaj naredni period bio bi period sreće i depresije , restrikcije i ekspanzije, sudar onog što nam je nekad davalo optimizam sa činjenicom ONO kako smo nekada živeli više nije moguće.

Pozitivno je to što imamo 3/8 pa ćemo prihvatiti takav način života. Ovaj mesec će biti jako važan za horoskopske znake strelca i jarca. Fokusirajte se na poslovnu energiju.

bbce09d62b9b48a105524c6d6844d77047fcd2e6

Pogledajte šta su vam brojevi pripremili za decembar.

OVAN

Ovo je mesec kada će svi oni koji su rođeni u ovom znaku da se raduju i razmišljaju o budućnosti. Kroje svoj život izvan , trenutne situacije . Njima je emotivni život na prvom mestu. Ukoliko ste slobodni moguć flert. Vi ste od onih znakova kom će ovaj mesec doneti puno toga. Zubi i kičma mogu biti problematični.

BIK

Bik će dosta da razmišlja o porodici , braku a ukoliko ste slobodni, potrudite se . Možda vam baš ovaj mesec donese ljubav za brak. Neki pripadnici ovog znaka će uređivati i svoj životni prostor. Malo se opustite, čemu trka za novcem? Obratiti pažnju na digestivni trakt.

BLIZANAC

Vaše vreme dolazi. Za one zauzete i u braku ovaj mesec uneće neke iskrice u  postojeću vezu. Vama koji ste slobodnjaci vreme flerta se otvara tokom decembra.i bićete uspešni. Većina vas bi moglo da bude zasićeno kroz poslovne obaveze. Možda je vreme da planirate odmor. Smanjite unos slatkiša.

RAK

Ovaj znak tokom decembra će da puca po šavovima. Puno nervoze i stresa kako emotivno tako i poslovno. Vrlo je moguće da dođe do prekida ili braka ili dužih veza. Razmislite da li je to ispravno?! Mnogo novih stvari će vam se otvoriti kroz posao.Obratite pažnju u saobraćaju.

LAV

Ovo je period kada na neke pogrešne ljubavi treba da stavite tačku. Nije zlato sve što sija. Tako da je bilo dosta rasipanja energije.Umorni ste od posla i novih planova. Nove ponude su na pomolu. Čuvajte se virusa tokom decembra.

DEVICA

Decembar vas uvek asocira na porodicu pa tako ni ovaj neće biti izuzetak. Vreme je da se više posvetite partneru. Kreću neke nove mogućnosti za posao. Ne jedite hranu brzo nego uživajte u dobroj trpezi.

VAGA

Napokon da i ovaj horoskopski znak napravi harmoniju u ljubavi. Vreme je da budete srećni i da se osećate tako. Nemojte da vagate kako vam je predodređeno znakom.Decembar mesec je odličan za posao i sve do kraja ovog meseca vi ćete biti u poslu. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Ne što je mesec decembar hladan ,nego što ste i vi . Ovog meseca vas ništa neće zanimati. Ljubav je skroz u trećem planu. Kod vas će biti dosta nekih restrikcija i čekanja u poslu. Hvataju vas depresija i nervoza.

STRELAC

Nije baš tako sjajan period za emocije tokom ovog meseca. Večito ćete biti u nekom sukobu sa partnerom pa spustite malo loptu. Bićete prezatrpani poslom i obavezama ali novac stiže. Obratite pažnju na imunitet.

JARAC

Mesec kada nećete puno imati vremena za ljubav. Vise ćete se usmeriti na neke emocije iz prošlosti i samim tim ih analizirati. Mnogo vas brinu finansije,  nije to ništa strašno. Budite strpljiviji. Čuvajte se padova.

VODOLIJA

Vama definitivno ovaj mesec nije za ljubav. Biće flerta i to je to. Odnosi su vam uglavom prijateljski. Mnogo se sada potrudite kroz posao jer je vaŽno za dalje. Nervozni ste.

RIBE

Vi ste jedan od znakova gde bi mogla i avantura da bude. Bitno vam je da imate nekog i da vas neko voli. Pa, šta čekate ? Akcija. Radićete ali vam to neće nešto biti prioritet. Glavobolja.

Zbogom decembar, cekamo januar!

Astrolog: Goca Dragišić

Foto: Grand Online,
Autor: T. B.