Login/Registracija

Mesec u znaku Škorpije sprema BEZOBRAZNU ROMANSU za tri znaka

Mesec će u znaku Škorpije biti od 4. do 6. avgusta 2022. godine, a ovaj period biće sjajan za ljubav i strasti. I ne samo to, imaćemo više hrabrosti da budemo ono što jesmo, bićemo skloniji da se prepustimo nekim situacijama „pa šta bude“, ali sve će to imati pozitivne rezultate. Dakle, ovo nije tranzit koji treba da nas zabrine, kažu astrolozi, već naprotiv – odigraćemo pametno u svakoj situaciji, imaćemo mnogo više samopouzdanja, a tri znaka Zodijaka posebno će imati sreće u ljubavi.

Blizanci Nešto vas je do sada sprečavalo da se osobi koja vam se dopada prikažete u pravom svetlu, ali sada se to menja. Spremni ste da raskrstite s prošlošću i da dočekate nove početke. Smeši vam se velika ljubav, a vi ste spremni da impresionirate osobu koja će vas oboriti s nogu. Hrabri ste i iskoristićete sve svoje prilike. Sreća je na vašoj strani, a pritom ste toliko šarmantni i vešti u komunikaciji da nema onoga ko bi vam odoleo, posebno dok vam Mesec u Škorpiji „čuva leđa“.

Škorpija Mesec je u vašem znaku, što znači da možete da očekujete samo najbolje! Ne možete biti atraktivniji nego što ste ovih dana, tako da suprotni pol privlačite kao magnet. Ukoliko postoji neka osoba koja vam privlači pažnju i želite da je osvojite, ne oklevajte već joj dajte do znanja šta želite i osećate. Prepustite se svom šarmu, odvešće vas baš tamo gde želite, prenosi Luftika.rs.

Jarac Skloni ste tome da o svemu dobro promislite i sve analizirate, ali sada tu svoju osobinu konačno ostavljate po strani, dok vaša spontanost dolazi do izražaja, posebno u odnosu sa partnerom. Mesec u Škorpiji doneće vam baš ono što vam je potrebno, neki mini odmor od posla i svakodnevnih obaveza, kao i svih stvari u kojima ste inače neverovatno odgovorni. Međutim, sada će preovladati vaša opuštenija strana koja će iznenaditi čak i vas, alil bićete neviđeno seksi i zabavni – uživajte u tome!

Foto: Pixabay,
Autor: J. Jović/ Luftika.rs